Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah, de az még oké hogy kimászik az ablakon, de az hogy kibassza a nyomtatót és utánnaugrik az kicsit durva
nem gyenge az biztos a bator amcsik
ja egy kicsit megszívatták egymást XD
Ha széjjelvágod minden bizonnyal.
Jó gányolást...
elég para. hogy kibassza a nyomtatóval az ablakot
én simán beledugtam a végét a tompított foglalatába..
nem az leszedném a refi kapcsolókat bal kormánycsutkáról
nem engem kérdeztél, meg lehet nem is jót mondok, de sztem kösd rá a gyári csatlakozóra és hagyd ki a kis kapcsolót, utcán ugyis kell alámpa, pályán meg ugyse zavar. és nemkell a kapcsolóval baszakodni
jah meg TUTIS!h kell bekötni a lámpát vaghy majd rájövök nem gáz?van ilyen kis kapcsoló is hozzá:)
ezt h értzed?szted felnmegy?
Szerintem nem véletlen, hogy úgy gyártják a dobokat és rendszereket ahogy...
A yoshi meg az akra 600as és 750es dobja is baromi hosszú és ronda.
Talán azért, mert az a jó a blokknak!
sztem felmegy rá ez a kipu....ezzel az összekötövel is csak a gyárit meg kell vágni....!?
Csak ez a kipu szemre fele olyan vastag sincs mint amit te akarsz.
Persze. Másik összekötő csővel, meg másik apjafaszával rámegy de ennyi erővel felrakhatod rá bármilyen márkájú motorkerékpár kipufogóját. Aztán madj ha 10 000-ig döglött lesz a motorod mert kétszer akkora kipufogó van rajta majd ne lepődj meg.
ááá sztem csak a gyárit kéne elvágni és igy nézne ki:
szted?
rá lehet tenni valahogy azt tuti, max másik összekötővel vagy közösítővel vagy vágni kell az összekötőn. Én a kipuból is vágnék le legalább 10 cm-t, úgy lenne dögös
gsxr 1000 k5ön volt a kipu!szted rámegy az enyémre(gsxr k5 600)sztem rá kell mennie a gyárit el kell vágni...szted?
jól beszélsz öcsém köszi!na ládod erre nem gondoltam!
Ezt könnyű beletenni az idomba. beleteszel egy hengert, a lámpát meg ahogy most tartod fordítasz rajta egyet hogy alul legyen a talpa. beletolod a hengerbe, a talpánál meg csinálsz akkora magasítót amivel az idom aljára tudod ragasztani
Ezzel sem fogsz sokat látni.
értem. hát akkor max marad a tiszta pályaidom. és ebbe másfajta lámpát nem is lehet beletuszkolni?
Minden vili.Csináld magad nagyban.Pont nekem a kókány paganinijének való.De asszem ez se szerettette meg az idomot velem.Bár kihívás ugyhogy simán elügyködnék vele.
minta alapján igen, de ehhez külön minta kell, meg nem is értem minek könnyítenéd el a pályaidomot, úgy nyeklene nyaklana..
huhu akkor nem egy a projektorunk!:)