nem engem kérdeztél, meg lehet nem is jót mondok, de sztem kösd rá a gyári csatlakozóra és hagyd ki a kis kapcsolót, utcán ugyis kell alámpa, pályán meg ugyse zavar. és nemkell a kapcsolóval baszakodni
Szerintem nem véletlen, hogy úgy gyártják a dobokat és rendszereket ahogy...
A yoshi meg az akra 600as és 750es dobja is baromi hosszú és ronda.
Talán azért, mert az a jó a blokknak!
Persze. Másik összekötő csővel, meg másik apjafaszával rámegy de ennyi erővel felrakhatod rá bármilyen márkájú motorkerékpár kipufogóját. Aztán madj ha 10 000-ig döglött lesz a motorod mert kétszer akkora kipufogó van rajta majd ne lepődj meg.
rá lehet tenni valahogy azt tuti, max másik összekötővel vagy közösítővel vagy vágni kell az összekötőn. Én a kipuból is vágnék le legalább 10 cm-t, úgy lenne dögös
Ezt könnyű beletenni az idomba. beleteszel egy hengert, a lámpát meg ahogy most tartod fordítasz rajta egyet hogy alul legyen a talpa. beletolod a hengerbe, a talpánál meg csinálsz akkora magasítót amivel az idom aljára tudod ragasztani
Minden vili.Csináld magad nagyban.Pont nekem a kókány paganinijének való.De asszem ez se szerettette meg az idomot velem.Bár kihívás ugyhogy simán elügyködnék vele.
Jó gányolást...
Itt a visszavágó
A yoshi meg az akra 600as és 750es dobja is baromi hosszú és ronda.
Talán azért, mert az a jó a blokknak!
szted?