Attól van ki a brém ,hogy felteszek valamit egyből 10-ből 5 nem ez nem tetszik az nem tetszik..... Tessék javaslatot tenni esetleg szerkeszteni egyet és nem csak dumálni....
Azért van rajta a Team Suzuki ,hogy ne egy egyszerű szar póló legyen ami ránézésre öt fillért sem ér hanem kinézzen valahogy.
Valaki írjon admin-nak, hogy hozzájárulnak-e az ingyenreklámhoz vagy sem.
Ne sírjál... Az általános elégedettlenség beszélt belőlem. Én nem vagyok ellene, hogy rajta legyen. A sportmotortól viszont tényleg kéne engedélyt kérni rá, hogy felhasználhassuk a logót. (már, ha rákerül) Még a végén szerzői jogvédelem alatt álló tartalom felhasználásért beperelnek minket.
Akkor ennyi erővel senki ne vegyen Rossi kulcstartót, ruházatot mert ő maga nem a Rossi...
Ha akarsz gyári Gsxr ruházatot a Suzukitól azon is rajta van, hogy Team Suzuki...
Ja meg mond meg mindjárt, hogy nehogy felmerjem venni a Team Suzukis sapkámat mert én nem vagyok tag....
f*szom számított rosszidőre. Nem tudom betolni sehova. Még jó, hogy ponyvát tettem rá. Hamarosan veszek egy nagyobb méretű ponyvát rá. Riasztó, imo, tárcsafékzár van. Mozgatják, zirittyül.
Már csak azt kellene kitalálni, hogy a GSX-R600 fórum, vagy Sportmotor.hu GSX-R600 hová kerüljön Végülis rólunk szól, nemde?
Vagy valami frappánsan hangzó klubnevet találjunk ki magunknak, és ha akarjátok, a Team SUZUKI felirat helyébe akár az is felkerülhet
Azért van rajta a Team Suzuki ,hogy ne egy egyszerű szar póló legyen ami ránézésre öt fillért sem ér hanem kinézzen valahogy.
Valaki írjon admin-nak, hogy hozzájárulnak-e az ingyenreklámhoz vagy sem.
Szerinted minek gyártanak kiegészítőket rajongóiknak motorgyárak, motorversenyzők?
Akkor ennyi erővel senki ne vegyen Rossi kulcstartót, ruházatot mert ő maga nem a Rossi...
Ha akarsz gyári Gsxr ruházatot a Suzukitól azon is rajta van, hogy Team Suzuki...
Ja meg mond meg mindjárt, hogy nehogy felmerjem venni a Team Suzukis sapkámat mert én nem vagyok tag....
Istenem te is érdekesen gondolkodsz ppfffffffff
(rajtszámhoz nem ragaszkodom, esetleg #91 -hez)
Garázs az nyemá? Így kint hagyod az utcán?
Nem tudom, hogy itt ki tag közüllünk. link
Vagy valami frappánsan hangzó klubnevet találjunk ki magunknak, és ha akarjátok, a Team SUZUKI felirat helyébe akár az is felkerülhet
Erről mit gondoltok?