Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszátok meg! most hallottam, hogy szlovéniába volt valami baszott menő orvost. holtan találtak rá a saját villájában, mert a harci kutyái (pitbullok) széttépték. a kutyákat lelőtték, és felboncolták a kutyákat is meg az orvost is. kiderült hogy az orvos eredetileg nő volt, úgy operáltatta magát férfivá, és rendszeresen szexuális kapcsolatot létesített a kutyáival. a viadalokra, amiket rendezett volt olyan hogy valami rendvédelmi kosztümös miniszternéni adta kölcsön a nyaralóját. BETEG EGY VILÁGBAN ÉLÜNK NEM?
Gixer és az a lényeg.....750 még belefér.....
bőr alá amugy is trikó kell mert ki szeret nedvesedni mint a punci?
Salának igaza van nem tudom ki gondolta,hogy majd ebben fogunk motorozni de el van tévedve biztos..... Nem arra csináltatom h a bőr alatt izzadjak benne.
Meg van ez is.

Ez egy vérbeli gondolkodó, agytröszt............
Szomorú, mert valóság... És ezen sírnál, vagy nevetnél?
Már megtettem.
15.50-kor fent volt az üzenőfalon.

Nem szomorú szerinted?
nem akarok politizálni egy nyilvános fórumon. de mint normális focidrukker, azért szurkolok hogy győzzön a JOBBIK
Nézd végig... Hogy tudd később a dolgod
Inkább szomorú.

Mocskok.
Már van egy ezres rugóstagom.K4 gixxer.

Kakukkfióka vok no.
És még egy!
zoli rólad nem is beszélve végülis ha a te motorod nevéből elhagyunk egy betűt, meg berakunk hármat akkor kijön a gixer
én is azvagyok. 750 el csendbe megbújunk itt a tömegben
Én bennevagyok ebben is, meg agalléros-sportmotor-hu-ban is!
Én amúgyis javasolni akartam a pólóinget, igaz, hogy ezt picit drágább lesz egy pár forinttal.
ebay-ről?
Én mint betolakodó
sztem a fekete fehér fasza. de ugy ami itt volt lejjebb kép hogy fehér a hóna alatt egy csík. az faszán elegáns. nekem ez így jó. de morcik lesztek ha én ezt itt csináltatom meg pécsen? lementem a képeket elviszem és megcsináltatom
Majdnem kihagytam az otthoni bulit Speed!

Én is támogatom a gallérost, és szerintem SUPER ötlet a galléron körbe a Sport Motor felírat,......barvóóó.....na ez már egyedi.....
Jó a Yoshi felírat is, de nem mindenkinek Yoshi-ja van......ettől függetlenül tettszik az ötelt....
.
.
.
Akkor kezdjük az első vel.....

Fekete-Fehér pólóba kik lennének benne?
doki alap hogy akkor felhuzom, meg akár igy is felhuzom ruha alá. de amikor motor van akkor szigoru pécs stunt. meg amikor haverokkal kocsmázunk akkor is. de amugy a galléros azért lenne fasza mert azt bárhova fel lehet húzni
Na meg majd még apádéknál is...