Most hogy mondod, én is a pamutot favorizálom. Jó minőség, mosható faszán! A szín meg... Szerintem legyen úgy, hogy fullfekete póló, oldalt, hónaljtól lefelé fehér, a hasnál meg kék. Na?
Színből 3 félét látok megfelelőnek. Fehér - Kék - Fekete. Ezekből akár egyénileg is lehetne választani. 100% pamutból készüljön a póló. Jóminőségű, "lélegző" poliészter pólók sajnos nagyon drágák. A Crevo-nál egy darab póló cca 4000Ft / darab.
Én is erre hajlanék. Mehetne az ujjára vagy a "rajtszám", vagy a sportmotor felirat, hátán kibaszott nagy Gixxer-logó ( Szerintem ebben mindenki egyetértene) Aztán mehetne pár dolog még rá.
Én megértem, hogy itt különböző ízlésű emberek vannak, de szerintem tényleg valami fullos pólónk legyen... Oké, van aki visszafogottabb, van aki divatbuzi, úgyhogy szerintem kicsit engedhetnénk az elveinkből...
Volna egy javaslatom: Határozzunk meg egy alapot, egy elrendezést, ami mindenkinek tetszik! Például: Hátra mehet a kibaszott nagy Gixxer logó. Aztán így-így sorba... Remélem értitek, mire akarok kilyukadni
Szerintem fekete, vagy fehér, avagy mindkettő...