Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a pirost nemigen szeretem Ellentéted vagyok, mert én meg a kékért vagyok oda

Szerintem fekete, vagy fehér, avagy mindkettő...
A piros az ideális
Persze meg még hupilila nem?
Mennyi van most a gépben km? És benned mennyi van ?
...de a piros sem lenne rossz
Nkm a kék nm áll jól...tehát marad a fekete-fehér...
A minőségből nm engedek, ck is pamut jöhet szóba
Sehol semmi... Marad akkor az egyszín, Dabason egy ezresért vettem egy királykék színűt

Mint például ez:
Csak van valahol a piacon... Szerintem kell lennie. Na körbenézek!
Hátőőő... Mutasd, hogy mire is gondoltál. Meg hát ki fog ilyen pólót legyártani? Horror ára lesz az tuti.
Most hogy mondod, én is a pamutot favorizálom. Jó minőség, mosható faszán! A szín meg... Szerintem legyen úgy, hogy fullfekete póló, oldalt, hónaljtól lefelé fehér, a hasnál meg kék. Na?
Színből 3 félét látok megfelelőnek. Fehér - Kék - Fekete. Ezekből akár egyénileg is lehetne választani. 100% pamutból készüljön a póló. Jóminőségű, "lélegző" poliészter pólók sajnos nagyon drágák. A Crevo-nál egy darab póló cca 4000Ft / darab.
Nalátod, ezzel én például tökéletesen egyetértek!

Még határozzuk meg a ruha milyenségét, színét, akár minőségét, holc csináltassuk... Ez is fontos
Én is erre hajlanék. Mehetne az ujjára vagy a "rajtszám", vagy a sportmotor felirat, hátán kibaszott nagy Gixxer-logó ( Szerintem ebben mindenki egyetértene) Aztán mehetne pár dolog még rá.
Leo Vince
Én megértem, hogy itt különböző ízlésű emberek vannak, de szerintem tényleg valami fullos pólónk legyen... Oké, van aki visszafogottabb, van aki divatbuzi, úgyhogy szerintem kicsit engedhetnénk az elveinkből...

Volna egy javaslatom: Határozzunk meg egy alapot, egy elrendezést, ami mindenkinek tetszik! Például: Hátra mehet a kibaszott nagy Gixxer logó. Aztán így-így sorba... Remélem értitek, mire akarok kilyukadni
Én maradok a Mivv Suono dobnál
Majd én is, de ezt majd áthangoltatom

Arra meg várhattok
Elég, ha leveszed a pólódat.
akkor most vágjam ki a pólómat?
Tudtam én, hogy ez tetszeni fog csajszi....
Hooohhhóóóóó! CSAK IS A YOSHI...
De vadul néz ki báttya....