Szerintem meg kell egyezni az alap matricákban és színekben és azon felül mindenki rakathat fel magának 2-3 neki kellő matricát, vagy logót!
A lényeg, hogy az alapban egyezzünk meg......
Nem lehet a szolídakra ráeröltetni feltűnőt......a feltűnőekre meg szolíd göncöt.....
Szerinted az összes GP-s és Superbike-os versenyző bohócul néz ki az agyon matricázott ruhájukban? Nekem kurvára bejön.....
Szerintem az lenne a gáz, ha egy sima ruhában mennének és egyszínű lenne a motorjuk is.....
Dehogy csinálok belőle ügyet. Csak amikor szívesen csináltam volna másoknak, akkor senkinek sem kellett. Most, hogy már leszarom, mindenkinek kell / használja.
Áááh, egy csapatlogót mindig a tetejére kell rakni. Oké, ez a példa kicsit elüt, de ha megnézel pár labdarúgócsapatot, akkor a klubnév, ha ki van helyezve, mindig, és minden esetben lefgelül helyezkedik el!
Ez azt jelképezi, hogy első a csapat, aztán a név!
Szerintem nekünk is vavalmi hasonlót kellene követnünk, nekem ez a szerény véleményem
-Na és hogy vagytok?
-Meg vagyunk.
Megvagyunk = Kibaszott unalmasan élünk együtt megszokásból!
A lényeg, hogy az alapban egyezzünk meg......
Nem lehet a szolídakra ráeröltetni feltűnőt......a feltűnőekre meg szolíd göncöt.....
Vélemény?
Szerintem az lenne a gáz, ha egy sima ruhában mennének és egyszínű lenne a motorjuk is.....
És logókat nem csak az hord, aki versenyző....
Szerintem is jó lenne a fekete-fehér-kék szín...
Amúgy tök jó, hogy mindenki másolgatja a Suzuki-s mozgószmájlimat: Smile
Kúvajó, hogy én csináltam... Nem tesz semmit.
Ez azt jelképezi, hogy első a csapat, aztán a név!
Szerintem nekünk is vavalmi hasonlót kellene követnünk, nekem ez a szerény véleményem
A hátulját Thomace-tervéből kiindulva csak felcseréltem a logo-t a névvel.
Színben vagy fekete vagy kék. Bár mondjuk nyáron nem biztos, hogy jól járunk a feketével