Hát ez az.....nekem nem az egyszerű, szűrke beolvadt dolgok tetszenek.....kell a fenének szolíd póló! Majd öltözködöm szolídan 60-70évesen...
Nekem igenis feltűnő, de ízléses kell , hogy ha meglátnak benne, akkor egyből tudják, hogy kik vagyunk.......és nem találgatnak össze-vissza:
- hogy ööööö ezek az izé club
-áhhhh nem-nem kevered őket a másik club pólójával....
Hát nem tudom. Van nekem egy Suzuki Motorrad-os pólóm. Azon kb hasonló arányokkal vannak a dolgok megoldva, mint amit írtam. Igaz, ez nem nyomtatott póló, hanem szép hímzéssel ellátott fekete póló. Szolidan, mégis láthatóan mutatja meg a Motorrad logóját az elülső részén, a hátán pedig egy motor embléma, alá pedig a suzukimotorrad.hu cím van felvésve. Mutatós, mégsem hivalkodó. Bármelyik motorozás alkalmával szívesen veszem fel, mert nem ad olyan érzést, hogy a sok rányomott matrica miatt a ruha hozzámtapad.
Nekem ez nagyon egyszerű....olyan mint egy faék....
Az eleje olyan szegény, mintha nem is lenne rajta semmi.....egy gsx-r logo.....olyan mint egy olcsó póló a piacon.....odabasznak rá egy pipát....oszt nesze neked ÓCCSÓ NÁJKI, MEG MIKE póló.....
Én ennél sokkal egyedibbre és színesebbre vágyom.....Sorry...csak vélemény.
Reggel korán nem volt időm szórakozni a betűtípusokkal. Azt meg képzeljétek hozzá, hogy más típus is lehetne. A kompozíciót próbáltam bemutatni. Mert ez nem csicsás, mégis viselhető bárki számára.
Na mivan pöcstalicskák? Mindenki alszik?
Amíg ti itt pólóztok, én már túl vagyok az idei 1. szervízen !
Szájfájter motoregerek....
Amúgy mindenkinek helló!
Nm akarok csicsás db-ot
Én sem maradok ki a trombita sorból...
Doki, megbeszéltük!
Nekem igenis feltűnő, de ízléses kell , hogy ha meglátnak benne, akkor egyből tudják, hogy kik vagyunk.......és nem találgatnak össze-vissza:
- hogy ööööö ezek az izé club
-áhhhh nem-nem kevered őket a másik club pólójával....
Na ezt nem akarnám!
Na majd vonultassuk fel az elképzeléseket, és szavazzuk meg, többségi szavazással!
Az eleje olyan szegény, mintha nem is lenne rajta semmi.....egy gsx-r logo.....olyan mint egy olcsó póló a piacon.....odabasznak rá egy pipát....oszt nesze neked ÓCCSÓ NÁJKI, MEG MIKE póló.....
Én ennél sokkal egyedibbre és színesebbre vágyom.....Sorry...csak vélemény.
Az pedig nem lenne jó....
Dódozunk
Amíg ti itt pólóztok, én már túl vagyok az idei 1. szervízen !
Szájfájter motoregerek....
Amúgy mindenkinek helló!
Eltévedniiiii? és még te nevezed magad túrásnak?
Nana.....