Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elissán akarjuk!
Az ilyenek például nem rosszak, de lehetne még csiszolni......az sem jó, ha full egyszínű a póló....
Ha már itt mindenki kipufogózik én ezt rendelem magamnak
Én neked erre gondoltam....
Nehéz lex közös nevezőre jutni a társaságnak...

Nm akarok csicsás db-ot
Jó reggel így 11 előtt nemsokkal...
Én sem maradok ki a trombita sorból...
Doki, megbeszéltük!
Ehun van-e egy szolíd póló.......A LÉNYEG RAJTA VAN....
Hungexpora már jó lett volna ezekben a pólókba menni
Hát ez az.....nekem nem az egyszerű, szűrke beolvadt dolgok tetszenek.....kell a fenének szolíd póló! Majd öltözködöm szolídan 60-70évesen...

Nekem igenis feltűnő, de ízléses kell , hogy ha meglátnak benne, akkor egyből tudják, hogy kik vagyunk.......és nem találgatnak össze-vissza:
- hogy ööööö ezek az izé club
-áhhhh nem-nem kevered őket a másik club pólójával....

Na ezt nem akarnám!
Osztom a véleményed!

Na majd vonultassuk fel az elképzeléseket, és szavazzuk meg, többségi szavazással!
Hja, és a motoromhoz kaptam.
Hát nem tudom. Van nekem egy Suzuki Motorrad-os pólóm. Azon kb hasonló arányokkal vannak a dolgok megoldva, mint amit írtam. Igaz, ez nem nyomtatott póló, hanem szép hímzéssel ellátott fekete póló. Szolidan, mégis láthatóan mutatja meg a Motorrad logóját az elülső részén, a hátán pedig egy motor embléma, alá pedig a suzukimotorrad.hu cím van felvésve. Mutatós, mégsem hivalkodó. Bármelyik motorozás alkalmával szívesen veszem fel, mert nem ad olyan érzést, hogy a sok rányomott matrica miatt a ruha hozzámtapad.
Nekem ez nagyon egyszerű....olyan mint egy faék....
Az eleje olyan szegény, mintha nem is lenne rajta semmi.....egy gsx-r logo.....olyan mint egy olcsó póló a piacon.....odabasznak rá egy pipát....oszt nesze neked ÓCCSÓ NÁJKI, MEG MIKE póló.....

Én ennél sokkal egyedibbre és színesebbre vágyom.....Sorry...csak vélemény.
én ck reagáltam
Reggel korán nem volt időm szórakozni a betűtípusokkal. Azt meg képzeljétek hozzá, hogy más típus is lehetne. A kompozíciót próbáltam bemutatni. Mert ez nem csicsás, mégis viselhető bárki számára.
de nm tetszik a betűtípus...olyan átlagos
Szerintem, ha a rajtszám a póló közepén lesz, akkor az olyan focimezes feeling lesz nem?
Az pedig nem lenne jó....
Más betűtípussal a nick?
Szervusz
Dódozunk
Szeva Bringa írtam mailt....elvileg nem érkezett meg....elküldtem megint!
I LOVE DóriGSX-R750
Na mivan pöcstalicskák? Mindenki alszik?
Amíg ti itt pólóztok, én már túl vagyok az idei 1. szervízen !
Szájfájter motoregerek....
Amúgy mindenkinek helló!
Szia!
Eltévedniiiii? és még te nevezed magad túrásnak?
Nana.....
Tudnád kicsit buzisabbra? csak miattam.....
Vasbetonból, hogy tartós legyen...