Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy a "10"-es stop nekem...
Sziasztok!

Jóbarátom dekoros, ezer más között foglalkoznak pólókreálásokkal is.
Ha gondoljátok megkérdezem tőle, hogy mi mennyibe lenne, milyen technológiával tudja összedobni, és nem utolsó sorban kialkudhatok nála egy baráti árat is.
jol néz ki :)
de hol az arany......
Sony Vegas videoval keszultek a videok!
Szerintem betonból kéne, szobabringának az van
Én bugyikéket szeretnék.
Pólóügyben: nem követtem most nagyonaz eseményeket, de meg kellene tudni hogy milyen anyagból csinálják a pólót, hány grammos, stb.
Milyen színekből lehet válogatni, vagy legyen egységesen fekete, ez közös döntés legyen. Galériát nem ajánlom feltenni, nekem ne más döntse el milyen pólót fogok viselni hanem mi.
Összedobok nemsokára valami látványtervet, aztán meglátjuk kinek mi tetszik.
Reméltem h összevesztek a 46-os számon
?
Üdv mindenkinek!

Nem hiszitek el, de melóhelyről írok, úgy néz ki feloldották a webszűrést, az oldalra vonatkozóan, szóval remélem ezentúl rendszeresen tudok ismét fórumozni
csináljatok egy galériát aztán amelyikre a legtöbb szavazat megy az lesz az. Viszont külsős ne szóljon bele. Csak a TAGOK !

üdv: Kis Tuning # 91 & Bettinah #69
Há' mié?
jóvan. jó mozizást.. és mond az üszőnek hogy uj suna itt ne pattogjon
No most lépek egyet mozizni....
Jaaaa és előkészítem a Gixert a kihozatalra......tegnap volt ellenőrzés és egy új picsa van, aki azt mondta, hogy nem lehet itt tárolni a motort.....nem is tudja, hogy kitől kaphattam én erre engedélyt....
Háááát, márpedig van rá engedély és addig ott is marad, amég az érvényes......

HÜLE PICSA....
Kabbe.... Nem így értettem.....

De már le lett rúgva a feje.....igaz nem ezért.....
jah ez a cél.. meg majd még rendelek monsterest, meg ésatöbbit de most elösször a fehér felnicsík
nekem a mitomnak volt ujd 446 isten volt.. de legalább ittmaradt baranyába
Nézd már meg az Astra rendszámának két számát! Úgyhoyg mehetsz lerúgni az illető fejét is
Egyébként ajánlom, mert feldobja a gépet alul....
jahjó.. azért nagy kérés lenne hogy felsorold mik vannak rajta alul a hasidomon? nem akarom kiguvasztani a szemem. köszi előre is
Szeva!

Ezeket én magam csináltam, mint a többit is......és sajna nem éppen pár órás meló......eléggé pepecs munka.....
Még én is tervezek pár 46-os és THE DOCTOR-os matricát, de azt már én is profi céggel csináltatom......

Mire megveszem a lamináló fóliát, meg minden szart...nyomtatóba patron stb......ott vagyok, mintha a terveimet elküldöm a cégnek és megkapom nem túl drágán pár nap mulva.....
Szeva Ricsi!

Bocsesz, de szerintem a 46-os számot a nicknevemmel már regisztrációmkor "lefoglaltam", ugyanis benne szerepel....

Elég furán nézne ki, hogy az én nicknevem 46the_doctor és a te pólódon lenne a 46-os......
Valamint a motorom is tele van a 46-os számmal és még a sisakom is a 2008-as Rossi Replika a 46-ossal az elején....

Ennek fejében nem tekintenél el a 46-os számtól?

Mert ha nem, akkor én nem rakatok a pólómra rajtszámot.....üresen hagyom inkább, mivel 46the_doctor nicknév alatt érdekesen mutatna egy másik rajtszám....

Köszi
doki te nemtudzs nekem szerezni oylan matricákat int a tiéd ott alul?
Sziasztok!

Én Joe-Z véleményét támogatom, mert én sem tartom jónak az egyszerűséget, ha már csináltatunk.
Előre jó ötlet a pár db kis logó, az mindíg jól néz ki....
csumpa. árakról annyit hogy nekünk a pécs stuntosat 1300 ért nyomták alle zusammen. a hátán egy a4 esnél nagyobb logó van, elöl meg egy kisebb. és sztem full fasza. ezen látszik eleje hátulja. csak az ár miatt mondom