Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorral jobb csajozni .....az a csaj, amelyik meg csak a verdákra bukik, az meg nem is kell.......
És csak megsúgom, hogy neki sem biztos, hogy te kellesz, hanem inkább az amiből azt a verdát vetted.....
Gixxeresek mi ez az autóláz ? nemhogy gyúrnátok a hétvégére én már kiglancoltam a vasat és meditálok egy szombati vagy vasárnapi menésre csak jöjjön el a hétvége (mocskos jó idő lesz :P)
Nesze neked vagyonadó
Öreg luxusautót csak izééééé nem kifejezetten százas emberek vesznek.
Akik szeretnek sokat fizetni alkatrészért.Egy féktárcsacsere elvisz egy építkezésnyi pénzt.
ez nem volt szép. de azért majd eccer becsomaguljuk bele az egész géesikszer hatszáz fórumot és elmegyünk csajozni
Áh inkább megnézik süt e homlokod hogy a nyakadba vetted ezt az anyagi csődöt.Majd szánakozva legyintenek.Még pénzt is adott érte.
ponytyosan. és ezt legalább nemsokan ismerik és igy a jóakarók nem futnak egyből az apeh hoz. elnézik egy passatnak..
nem. arrébpájszerolok mindenkit a picsába
Persze meg minden mellékutcában találsz 3-at Q7-ből
Mozgássérült helyen mi?
ezzel a mamuttal még a mamutba is beparkolok neked
nömbajj. ha lesz lóvém ilyenre akkorfenntartani is lesz de kövezzetek meg, nekem sokkal jobban bejön mint egy q7.. persze az se csunya és elfogadnám
Phaeton+Touareg mind egy ipari hulladék felejtsd el!
Ezek az autók a gyári garancia lejártáig érnek valamit utána akinek van pénze (mert megvette újonnan) az gyorsan becseréli egy újra mert lassan lassan minden be fog rajta szarni.
2-3 éves korukig értek a semminél picit többet, nem véletlen, hogy 5 évnél idősebben már a kutyának sem kell.
Evvel a mamuttal parkolj az V. kerben.
van 3.0 V6
5.0 v10
és 6.0 v12
mindeggyikből benzin meg dízel. nekem ő
hát 5 milláért már inkább egy phaeton nekem csak az kell. addig buszozok
Őőőőőő nem.
Rendes böcsületes Fiat.Leánykori nevén malacka.De birja.Semmi gond.Igaz a mostani tél picit meggyötörte.
Jóaz.Szaladgálni céget intézni tökéletes.Kevesebbet eszik jóval mint a proccos talikra tartogatott H astra.Meg a motor.
német autó ? más nem kell
Vedd meg az enyémet.Még sosem volt raklapokkal alábakolva.
Bár ami késik az lassan jön.
erre nincs BKV. + a bkv nem visz el bányába melózni vagy egyéb helyre. Idén még szalad őszig aztán kuka.
csáoooo hazajöttem.
Jártál volna BKV-val.Olcsóbb lenne.
erre volt pénzem motort meg nem adom fel egy jó autóért. Türelem
Sorry tudtam én hogy az 1 fiat az tis akartam írni csak Peugeot lett belőle mert nekmis az van és arra gondoltam nah meg még akkor keltem fel és félálomba írtam,de most igy visszaolvasva leesett
Oksa vegyél fel vagy ha már felvettél írj rám...