Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem inkabb visszafele kene szamolnia a kilometert
ugy legyen csak mar jojjon a jo ido
Nem bejáratos csak tavaly nov. 11-én vettük és nem volt időm meg idő se volt már jó hogy több kilométert menjek vele de majd idén bepótoljuk
bejaratos meg? 300 -400km az nem sok
Hali
szep jo estet mindenkinek
Énis elismerem pláne hogy még Gixerrel nem mentem 300-400 km-nél többet,de majd idén megyünk tavaly nem volt rá jó idő
na srácok. én eltipegek. mindnekinek további szép estét. holnap ugyanitt ugyanekkor. lemerültem mint a tescos elem
haribó
ohooo vigyázzunk nem akarok rá fogadni, mert úriember nem fogad oylanba amibe biztos amugy lehet hogy mutatna ezt azt. és én tdok veszteni, elismerem ha valaki jobb
Olvadj sala majd ezt mond meg neki személyesen is amikor mögötte vagy mocival a 6. kanyarban
ez nagyon költői volt. mindjárt elolvadok
Nyilván vannak ien esetek...szoktam azért döbbent arcokat látni , de annyira nm foglalkozom ezzel... számomra teljesen normális ez az életforma... h most már szép számmal vagyunk motorozó nők És így is kezelem...a szituációkat
Számomra az a legfontosabb, h élvezem róni vele a kanyarokat...egy
egészen felszabadult világ ez...és átadom magam az érzésnek...
Nem tőlem megadhatom nevét:D
A tiedé Cimbi a YOSHIM luka egy szippantás erejéig......
pinairigy vagy?
hát vannak ilyenek. én hungaroringen láttam ilyet. verseny giyer, csaj mellén úgy feszült a fehér bőrruha hogy te jézus. hátul kilógott a kis haja és cinálta neki mint állat.
Na ne már, hogy nem kelted fel a pasik érdeklődését, amikor leveszed a bukót és meglátják alatta a vagány motoros csajszit....

Emléxem még rá, amikor egyszer haverral láttunk egy fekete Gixert begurulni a mocistalira kisújon és majd el folytunk tőle.... ....még kerékre is kapta.....majd félreált.......és amikor levette a bukót, akkor egy igazi törékeny szépség tárult elénk, akinek a szemében lehetett látni, hogy kellően vagány csajszi is még ráadásul.....na ekkor......
Vezetéknevet nem áll módunkban kiadni
én nem tudom. de ha enynire birja a motort szeretnék nevet, telefonszámot, tb számot, lakcíímet, emailcímet
Mi folyik itt skacok, csajok? jaa tudom melyik Dóriról beszélsz
Szevasztok Mesterek!
Rég voltam már fórum közelben, de látom rendesen telnek az oldalak Közben látom egy újabb Dabas vásori GSX-R tulajjal bővült a kör. Üdvözlet humpfner! Na majd ha arra gurulok,amire Speed Bike-al és molnargyu-val megbeszéltek alapján nagy esélyt látok lesz még valaki akivel "elmotorzhatok" egy kis időt. Úgy is nyélbeütünk valmi növénybiznict Speed-el Nem?
S ha már arra gurulok Dokit is befűtöm egy gurulásra,ami szerintem közel sem lesz nehéz ...Legalább már megismerném személyesen. Na meg jó méllyen beleszagolnék... a yosijába Ha az illata negyede olyan jó mint a hangja már megéri Na persze csak ha nem veszed zokon? .
Mindenesetre alakul a hatosom 1-2 hét és kész lesz rajta minden amit télre elterveztem.
Ilyen ritkán sajnos de néha-néha rátok írok
Köszi Papa!

Most csak ennyire telt.....jobban ráfeküdtünk a bulizásra, mint a meccsre.... most ünnepeltük a szülinapunkat 2 barátommal....
És ha már elkezdünk inni, akkor úgy iszunk, hogy lehet legközebb csak fél év mulva talizunk, tehát bepótoljuk a kimaradást is....
na vagyok. látom nagyon elharapódzott itt a ki kire bukik téma. szóval én ma megint elkezdtem gyúrni járni hogy még véletlenül se a gixer miatt szeressenek amugy meg akkor ugy basznám ki hogy csak zuhogna