Nekem pedig K5-től szép a Gsx-r 1000, az elődök hát nem is tudom, de egy biztos, csak egyre jobbak lettek, a szépség meg relatív! Ez meg az én véleményem, csak én nem szarok le mást, ha őneki a K1 tetszik akkor motorozzon azzal!
Koszi! Van esetleg a kozeledben ilyen lampa? Ha igen, es lemerned meg fenykepezned, nagy kiralysag lenne! Dnor kollega gepe kerult hozzank, de elso lampaja mar reg nincs.
Nyugi. Nekem sem jön be a formavilága 1etlen új motornak sem.
A régiek sokkal szebbek sztem is. Ez a mi saját véleményünk.
Mást meg leszarok nagyívben...
szerintem ők meg tudják csinálni neked, küldesz egy fényképet róla és megadod a méreteit, jó minődégben és megbízhatóan dolgoznak illetve az ár is elfogadható... http://onlinedekor.hu/cms.php?...
én azt megértem hogy nektek a kawa tetszik ,rendben ....de leszarom....ezt,és az ehhez hasonló gondolataitokat osszátok meg máshol....ha lehet. buzogjatok akkor a saját helyeteken,na meg már az is kiderül hogy akinek régi a motorja több a pénze(hiteltől függetlenül)szerintem tünnyetek a genybe.
Ha tud vki ilyen lámpa imitációs matricát ('a la WSBK kamu lámpa), akkor szóljon!
Tudom, hogy hülyeség, de nekem is ez a gyengém, de a pályaidomban sajnos/szerencsére nincsen ilyen. ;)
GSX-R ben viszont azt hiszem a 2007 -es 750-es az ami mocskosul bejön! Aminek ilyen madár vagy sólyom , vagy tököm tudja milyen lámpája van ! Az gyönyörű!
Tök mindegy már mit veszel, 2 dolog számít új vagy használt!
Abban az esetben ha új és rendesen gondját viseled és nem hajtod szét a belét akkor nyilván sokat fog bírni, de ha használtat veszel abban mindig benne van a lutri, hogy gyepálták!
Nem akarok senkinek az oldalára sem állni, de anno azt mondtam hogy csak a HONDA, aztán lett belőle GSX-R! :)
Most meg ha őszinte akarok lenni akkor azt mondom hogy dííízájnban a Kawa a legkirályabb, jelenleg!
Mindegyik típusa nyál csorgató!
Nekem a "Z" sorozat az ami mindent visz , ÜBER!
Tudom én , nekem is ilyen gikszerem volt , a 96-99-közötti gsxr-t srad-nak is becézték, ezek voltak az első ilyen típusú légbeömlővel szeret gikszer...
Kinek mi.