Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gsxr 600 k7-be milyen repsol olajat javasoltok, v pedig melyik motul olajat ez a kettő közül kéne vmelyik nem tudom melyik legyen, castrolt pedig nem akarok tölteni bele!? sűrgős
Szia BUBESZ!
Öszinte részvétem a motorod miatt! szörnyű érzés lehet így elveszíteni egy mocit.
belinkeltem pár haveromnak a hozzászólásodat. remélem hamarosan előkerül a mocid! fel a fejjel!
Maci
Köszi a segítséget, de sajnos nekem más csatim van, abból meg nem tudtam kitolni a vezetéket. végül bevittem szervízbe ahol kiütötték a hibakódot.
Sziasztok!
Örülnék ha mi motorosok összefognánk és híre menne ennek az esetnek!
2008.09.02. 19:10kor Gödöllőn a Tesconál egy féreg EELLLLOOPPTTAA a motorom!
rendszáma: UOB-241 alvázszáma: JS1A1111200115862 motorszáma: W701156858 megtalálónak jutalom!
Nagyon hálás lennék!Hátha közületek ismer valaki "melegebb" bontót v akármi!

Megköszönném ha segítenétek körbedobálni ezt a levelet,így,ahogy van!

Köszönöm mindenkinek aki tesz egy lépést
ha jól emléxem a fekete/barna 33-as láb, de későbbi modelleknél a 8-as láb volt, szerintem ki lehet tolni a csatiból, nem kell elvágni...
Erre a szériaszámra esküsznek sokan.
K5nél sem tudsz hibázni, de talán a K6 még jobb, hiszen azt az 1-2 visszahívásos apróságot is kijavították rajta. Amúgy sok különbség nincsen.
Alulról szépen dolgozik és talán a legnyersebb erő, ebben a GsxRben van.
Amire érdemes lehet odafigyelni:
- az idomozás az eredeti csavarokkal van-e rögzítve (az elnyalt fejű idomcsavarok gyanúsak lehetnek)
- a "csattogós" blokk ne zavarjon (Suzuki)
- figyelj ha pl. a gyári kipufogó egyéb dobra van cserélve és nincs meg a gyári dob (miért?) továbbá az eredeti idomzat hiánya is aggodalomra adhat okot
- érdemes lehet felkeresni a szervizkönyv által bepecsételt szervizt(eket), hogy mi jót csináltak a motoron
- át lett-e rendszámozva a gép (ha igen, akkor bizony járt már biztosítóban)
...tehát ezekkel a modellekkel műszakilag, igen ritka a probléma. Ellenben a biztosítókat szívesen keresték fel velük
hali mindenkinek!
A segítségeteket kérem!Most télen szeretnék venni egy K5-ös v K6-os 1000-es gixxert!Mire kell odafigyelnem mielőtt megveszem, mikor kipróbálom!Egy drz400e mellé lenne és azért nem kis összegű moci szal nem akarok szart venni!Kérlek segítsetek!
Előre is köszi!
tomtattookukacfreemail.hu
adj már lécci egy email címet ahova tudnék neked írni.
köszi a képeket
Csövi
tegnap készült rólad is egy pár jó kép!
Sziasztok!
K5-ös ezresen kipucserénél melyik vezetéket kell kiiktatni, hogy ne jelezzen az F1?
Skacok, milyen a gyári fékbetét a k7 1000 es gixeren? Milyen betétet javasolnátok?
Igen nekem is van megtekintheted !
Sziasztok! MI a véleményetek a felnicsíkról? Érdemes a felnire rakni? Tisztántartása, le lehet venni nyomtalanul, stb stb. Előre is kössz!
Sziasztok, van egy elado gyari plexim 2003-04-es ezreshez, 8E Ft.

udv,
N.
Üdv Bispop kolléga! Meg van még a kabát? Mail címet dobhatnál: futurit@freemail.hu -ra.
Thx!
Sziasztok!Eladó a képen látható kabát méretprobléma miatt!Teljesen új, használva nem volt!L-es (52) méretben!Kivehető gerinc, váll, könyök protektorok!Kiváló minőségű marhabőr!Bolti ára 90ezer!Hívj fel megbeszéljük az árat!Irányár 40000!Tel.:06703423248
pedig jó lett volna
Hova tüntél kakucs réme?
Neked nem!
Már van egy ketö nem fér el!
bebbe. ELADÓ a gixxer?
Sziasztok nekem van egy komplet suzuki gsxr1000k5 öm.
Teljes alkatrészal idomokal minden ami kell email cimem
dewils@freemail.hu
Köszi:BEBBE!
Csao nekem van egy vázam k5-ös csak nincs papirja!
holnap gsxr futtatás a kakukkringen!