Na igen, azt énsem. Ezért akarok majd elmenni leméretni. Abban lehet hinni aztán kész. Olvastam meg láttam már sok hülye adatot, meg dyno mérést, össze vissza vannak.
Nem mondhatnám, h ott gyengülne...
Itt nem látok mérést. Valaki beírta az adatokat és elrontotta. Ennyi. De mondom legalább a saját motorodat ismerd. Úgy érzed, hogy 9500-tól felfele elkezd gyengülni?
Hát ezt nagyon elnézted. Szerinted a Te motorod 9500-nál adja le a max. teljesítményét? A 750-es gixxer 13000 körül adja ki a 140 pacit. A K1-2 1000 meg 11700-nál a 160-at.
Az ezredesnek nincs párja.Olyat csinál 6000-töl,amit a 750-es soha.S lehet vele rajzolni.Hallod,ezres nagyon megy.Csak odahuzom és vaaaaa. (You tube:Talma Cbr 1000rr)
Nekem volt K4 750, meg most a ZX10R. Semmi köze a két motornak egymáshoz. Kurva jól ment a 750 is nagyon szerettem de 6000-nél olyat csinál a 1000-es, hogy beszarsz. 160-ig tartja a lépést a 750, amíg tart a 2-es.
csak egy kis belevau itt le vannak írva a megfelelő adatok
amúgy én mentem az enyém után k5 750-el 6000-ig "semmi nem történt" utána lehetett érezni valamit majd 10 felett a 2. hullám is jelentkezett, tehát igen, forgatni kell hogy menjen
döntés a tiéd, szerintem rosszul nem dönthetsz
Szerintem Viking elsősorban a hibás fordulatszám adatokra gondolt, hogy ezeket a LE és nyomaték adatokat nem ezen a fordulaton ajda le, de nem is az a lényeg... Én az ÉRZÉSre lennék kíváncsi, amit motorozás közben érzel, igazából az tudná ezt mondani, aki mennt mindkettővel. K2 szériából annyira nem szimpatizálok az ezressel, viszont a K4 1000-et szeretem nagyon. Ha már K2, akkor én a 750-re szavazok. Nyomaték meg annyira nem izgat, mert sportmotor, forgatni kell.... Nehéz döntés lesz.
Nem mondhatnám, h ott gyengülne...
Ezek a mérések kinyírnak...
Azt pl. ezekből mixeltem.
Amúgy a motorrevüsöknek sztrájkolj ne nekem...
Szóval sztem te nem vágod jól...
itt le vannak írva a megfelelő adatok
amúgy én mentem az enyém után k5 750-el 6000-ig "semmi nem történt" utána lehetett érezni valamit majd 10 felett a 2. hullám is jelentkezett, tehát igen, forgatni kell hogy menjen
döntés a tiéd, szerintem rosszul nem dönthetsz
Nagyon nem.