Üdv, GSX-R 1000 K3-K4-hez kellene angol manual vagy Hayness szerelési útmutató. Találtam, de gagyi a minőség a PDF-nek.Tud valaki egy linket küldeni rá?
Köszi előre is. Vagy ha van valakinek eladó Hayness manual az is jó lenne. Köszi
K3-K4 1000 -hez tankvédő (üvegszálas)
valamint első sárvédő (gyári ) jobb hátsó fül törött eladó. Jelképes összegért! Postázni nem szeretném. Helyileg Móron van.
jaaa igen....)) figyelmetlenül ovastam..... Én a kerék ki-be szerelésére aszocciálva írtam a tengely görbeségből adódó sugár irányú kalimpálást. Ha az egész eleje menetközben, olyan tempónál vibrál-ráz, akkor a centírozást és felni sérülés mentes futását kell ellenőrizni. Ezt egy gyakorlott szerelő rövid időn belül megtalálja hol a probléma.
Igen a tengely ferdeség nem okoz ilyet az egyértelmű a kerékcsapágy nincs a felni közepén 7-8 tized van benne, de hogy mitől az jó kérdés..Egy új felni lesz a megoldás.
Ha a tengely görbe, akkor " csak" a kerékcsapagyak feszulnek, vagy mar tonkrementek... Mivel a tengely nem forog nem tud excentrikus mozgast okozni a kerék keruletén. Ha it a kerék meg a tarcsa is a csapagy miatt kell legyen...
Sziasztok! Nem rég vásároltam egy k5 ös 1000es gsxr - t, és feltűnt, hogy 180-200körül elkezd picit vibrálni az eleje gondoltam elviszem egy kiegyensúlyozásra az elsőkereket, de feltűnt, hogy megforgatva a kereket mind az első tárcsákon mind a felnin megfigyelhető, hogy üt az egész. Mint ha már a már a kerék tengelytől kiindulva ütne a kerék. Ez mitől lehet? Szerelési hiba vagy kaphatott a keréktengely esetleg? Köszi előre is a tippeket
Sziasztok!Egy k5 ös gixxerhez szeretnék két első féktárcsát venni. Hol tudnék a legjobb áron venni? Köszi előre is a segítséget. Sajnos ráz egy kicsit fékezéskor az eleje pedig nagyon minimálisan kopottak a tárcsák :/
Sc project replica eladó mindenestül 30e, kb 80km-t volt a motoron, 60as slip on, szűkítővel 50re rámegy, nekem bazi hangos de többiek szerint nem vészes. Éjfekete plexi k1 k2 re 7000ft
Lábammal....... Robogós történet, szilánkosra tört a térdem alatt a sípcsont. Pár csavar, lemez és "konzerv csont" megoldotta. Miskolcon van az ülés. Még az enyémhez vettem, de azt elvitték. Jövőre pedig eggyel újabbat szeretnék majd.
https://motoralkatresz.eu/motorok/suzuki/1000/GSXR1000_GSXR1000R/2004/