Szia,
Azért kell a sapkát cserélni, mert nem bírta a nyomást megtartani a rendszerben 106 fokon.
Mondjuk engem érdekelne az is, h 106-on forró volt-e a hűtőd. Ha igen akkor csak sapka csere, ha csak langyos akkor termosztát csere is....
Sziasztok adott egy K4 gsx R tavalyi èvben keveset hasznàltam akkor is inkàbb csak orszàúton víz mindig 70-90 fok könnyen indul stb.
Ma be indìtottam kicsit el időztem és a víz felment 106 fokra ami nem ritka de most kifújta a vizet magàbol!
Valakinek valami tipp?!
Tőlük vehetsz. Én már sokat vettem a Mecseki Úrtól aki nem mellesleg villamosmérnök. Penge benne az öreg. És már FET-es vezérlőket csinál nem tirisztorosat.
Így azért nyomban mást mutat a kábelezés.
Én is néztem hogy valami kínai gagyi, honnan tudok rendelni valami normálisat? https://solvart.shop.hu/produc...
Róluk jókat olvastam, csak 1000 gsxr hez nem találtam. Köszi a segítséget . Azért ideiglenesen kicsit helyre hoztam.
Szia,
Hát ezt szoktam kókánynak hívni.
Rakd rendbe mert ez így gatya.
A fesszab egy kínai szar, 15-20ért sokkal jobbat lehet venni. Én meg tudok új gyári csatit. ;)
Az lenne a tuti, ha oda tudnád forrasztani a csatlakozókhoz a vezetéket. A gond, hogy nem érintkeznek tökéletesen, megnő az átmeneti ellenállás, ezért melegszik a csatlakozó.
Sziasztok.
Egy kis segítséget kérnék. Van egy 1000 k4. Ma kíváncsiságból megnéztem a fesz szabályzót. Nem valami fényesen néz ki a csatlakozó. Jól összeolvadt. Nincs semmi hiba , van töltés minden jó a motoron. Minden csereljek, vagy csak a csatlakozot? Már ez se a gyári fesz szabályzó.
2400ml hűtőfolyadék kell majd hozzá.
Én meg 20 éve evvel foglalkozok...
Azért kell a sapkát cserélni, mert nem bírta a nyomást megtartani a rendszerben 106 fokon.
Mondjuk engem érdekelne az is, h 106-on forró volt-e a hűtőd. Ha igen akkor csak sapka csere, ha csak langyos akkor termosztát csere is....
Ma be indìtottam kicsit el időztem és a víz felment 106 fokra ami nem ritka de most kifújta a vizet magàbol!
Valakinek valami tipp?!
Így azért nyomban mást mutat a kábelezés.
https://solvart.shop.hu/produc...
Róluk jókat olvastam, csak 1000 gsxr hez nem találtam. Köszi a segítséget . Azért ideiglenesen kicsit helyre hoztam.
Hát ezt szoktam kókánynak hívni.
Rakd rendbe mert ez így gatya.
A fesszab egy kínai szar, 15-20ért sokkal jobbat lehet venni. Én meg tudok új gyári csatit. ;)
Egy kis segítséget kérnék. Van egy 1000 k4. Ma kíváncsiságból megnéztem a fesz szabályzót. Nem valami fényesen néz ki a csatlakozó. Jól összeolvadt. Nincs semmi hiba , van töltés minden jó a motoron. Minden csereljek, vagy csak a csatlakozot? Már ez se a gyári fesz szabályzó.
Lapulna valamelyikőtöknél ezresre való sportdob (kb 60-as átmérőjű)?
Two brothers-ből érdekelne mindenféle.
Köszönöm.