Sziasztok ! Érdeklődi szeretnék,hogy hol tudnék (pontosabban az egyik ismerősöm) GSX1400 hez alkatrészeket beszerezni?Nema szokásos,gumi,lánc,stb. érdekel, hanem pl: önindító szénkefe és hasonlók. Vagy bontókat tudnátok esetleg javasolni?
Szevasztok!
Elérkezett az idő, hogy megváljak gyönyörű motoromtól. Jövőre 66 éves leszek és a motorom egyre erősebb, 128LE, 141 NM) én egyre gyengébb lettem.
Elsődlegesen a márkatársaknak kínálom fel, hátha a saját motorjukat cserélnék jobbra, vagy az ismerőseik között akar valaki ilyen gépet venni. 36000km van benne, 2004. évi kétcsöves kiadás.
Az idén nyáron láthatták a motort, akik a Balaton kerülésen részt vettek. Az ára 1.550.000Ft, ami a valós értéket nagyon-nagyon alulmúlja.
Nem engedem hosszabb lére a mondandómat, mert akit érdekel, az megkereshet. Tel: +36706024044. Kérésre képet küldök és elmesélem a fejlesztéseket is.
Üdv: Gy.
Hello,
GSX1,4 blokk oldalán levő két alu deklit akarunk leszedni hogy újra eloxáljuk, kérdés hogy ehhez le kell engedni az olajat vagy alatta az már nem olajtér?
Sziasztok ! Szeretném megköszönni, hogy a kis Bandittal részt vehettem a szombati túrátokon. Minden nagyon klappolt, a társaság, a motorok, az időjárás... stb. Köszönöm még egyszer és további sok, szép balesetmentes, élményekben gazdag kilométert kívánok mindenkinek. Pár kép a találkozóról:
Köszi szépen ! Továbbítom az ismerősömnek.