HIFLO-DELO szürök anyaga azért nem egészen azonos a gyári szürö anyagával. Tudom a gyár igen drága, de 18 ezer (ha csak városon kivül van használva szerintem akár 24 ezeret el lehet vele menni) km-re levetítve a különbséget szerintem ki lehet bírni. Mondjuk a gixerbe nekem is Pink-es szürö jutott...akkor nem fókuszáltam erre a kérdésre...bár az 1400 után gyártott szürönél inkább a csökkenett bementi nyilás zavar.
Baràtomnak a 1400 es eladàsa utàn megmaradt egy komplett injektor sor. Rajta van a let szenzor, injectorok, "lèptetömotor", talàn a mèg a kabel is. Ha esetleg valakit èrdekelne tartalèkba...
Nagyon Szépen Köszönöm az információt!
Ez egy kimerítő kis olvasmány volt számomra.
Sokszor nézek a neten használtan ilyen mocit. (sajnos csak az jöhet szóba)
Remélem jövőre már a garázsomban nézegethetem.
Ha valaki esetleg tud megbízható gazdától,jó állapotút,annak megköszönném,ha jelezné.
További szép napot! Minden jót
Minden kerek! Mostansàg règebbi Suzuki modelled kötik le a figyelmem. Kellett valami kihìvàs, mert az 1400 szinte mar unalmasan is jò. A gsxr 1100 as idèn alig ment a porlasztòk felùjìtàsa miatt...pedig nagyon be akartam kukkantani az öszi talàkozòtokra, de csak pàr nappal kèsöbb lettem kèsz vele.(az 1400 meg nèmetben volt).
Dolgozok meg egy Katanga blokkos 83-as gsx 1100-esen.(galèriàmban van ròla kèp) Komoly kihìvàs, sok dolgot kell rendberakni rajta. De bàmulatos a hasonlòsàg as öreg 1100-es ès az 1400-es között a megoldàsokban, elrendezèsekben...
Neked rendben a gèped?
Kellemes ûnnepeket.
Nekem sportlégszűrőm van évek óta és minden oké vele, mondhatoma legjobb! Tisztán tartom könnyedén, ennyi!
Holgi
2-es tétel-ca.34€
hogy is van ez?
robert.boke@gmail.com
Üdv!
Ez egy kimerítő kis olvasmány volt számomra.
Sokszor nézek a neten használtan ilyen mocit. (sajnos csak az jöhet szóba)
Remélem jövőre már a garázsomban nézegethetem.
Ha valaki esetleg tud megbízható gazdától,jó állapotút,annak megköszönném,ha jelezné.
További szép napot! Minden jót
Minden kerek! Mostansàg règebbi Suzuki modelled kötik le a figyelmem. Kellett valami kihìvàs, mert az 1400 szinte mar unalmasan is jò. A gsxr 1100 as idèn alig ment a porlasztòk felùjìtàsa miatt...pedig nagyon be akartam kukkantani az öszi talàkozòtokra, de csak pàr nappal kèsöbb lettem kèsz vele.(az 1400 meg nèmetben volt).
Dolgozok meg egy Katanga blokkos 83-as gsx 1100-esen.(galèriàmban van ròla kèp) Komoly kihìvàs, sok dolgot kell rendberakni rajta. De bàmulatos a hasonlòsàg as öreg 1100-es ès az 1400-es között a megoldàsokban, elrendezèsekben...
Neked rendben a gèped?
Kellemes ûnnepeket.
Üdv
Istvàn