Hello!
Köszönöm szépen a hozzászólásodat.Mostanra már kiderült hogy a benzinnyomás szabályzó volt a rossz és emiatt idegeskedtem annyit.Minden probléma megoldódott egycsapásra,nem akad meg a startolás,4 hengeren jár,nincs olyan benzinszag a kipufogóból,keveset fogyasz/most már 5.5-6.5 L/.A munkával együtt fizettem egészen pontosan 41 015 FT-ot.
Ja és még annyit hozzáfűznék hogy ha nincs 1 Cápeti nevű srác,aki a CBRklub fórumában válaszolt nekem,akkor most se derult volna ki a hiba.O adta az ötletet.A hondában azt mondták,hogy ök erre a hibára sose gondoltak,és meg se nézték volna.
jo autoszerelo vagyok es ha az injector nem zar el mindig behugyoz ez az allapot all fent,sok munka es vizsgalat a megoldas a szervizben lustak erre es nem eri meg nekik,en es mi motorosok probalunk segiteni,szoval a spricnire tippelek igy elsore
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy így történt a dolog, jobbulást kívánok!
A képeken én úgy látom, hogy a villákon kívül nem is lett olyan nagy baja a gépnek! Szóval ő is javítható mint Te!
szevasztok!
keden este utóléert a motoros pech.
totálkár egy figyelmetlen autós miatt,aki elémfordult.
bal térdnek nyek
motoron minden tört elől.
megműtöttek, most OK
remélem mihamarab b gurulhatok tovább
nektek széles utat és figyelmesebb közlekedőket kivánok!
GSX+tuning -= új BéKa
Akkor már inkább a BéKa. Kár hogy nem lehet rá dobozt tenni.
Hogy kerültél a Banditák közé?
Köszönöm szépen a hozzászólásodat.Mostanra már kiderült hogy a benzinnyomás szabályzó volt a rossz és emiatt idegeskedtem annyit.Minden probléma megoldódott egycsapásra,nem akad meg a startolás,4 hengeren jár,nincs olyan benzinszag a kipufogóból,keveset fogyasz/most már 5.5-6.5 L/.A munkával együtt fizettem egészen pontosan 41 015 FT-ot.
Ja és még annyit hozzáfűznék hogy ha nincs 1 Cápeti nevű srác,aki a CBRklub fórumában válaszolt nekem,akkor most se derult volna ki a hiba.O adta az ötletet.A hondában azt mondták,hogy ök erre a hibára sose gondoltak,és meg se nézték volna.
Csaxólok, hogy el ne felejtődjön, vagy hátha még jönne valaki.
Nagyon sajnálom, hogy így történt a dolog, jobbulást kívánok!
A képeken én úgy látom, hogy a villákon kívül nem is lett olyan nagy baja a gépnek! Szóval ő is javítható mint Te!
köszi a bátoritást!
teszek fel képet majd, ha hazamegyek!
hajrá
czegle
Nekem pont ugyanígy végezte az 1200-es Banditám, úgyhogy át tudom érezni a helyzeted!
Mielőbbi gyógyulást!
Jobbulást mendkettőtöknek.
keden este utóléert a motoros pech.
totálkár egy figyelmetlen autós miatt,aki elémfordult.
bal térdnek nyek
motoron minden tört elől.
megműtöttek, most OK
remélem mihamarab b gurulhatok tovább
nektek széles utat és figyelmesebb közlekedőket kivánok!