Arra leszek kiváncsi, a többiek mennyire fognak megkönnyebülni, ha meglesz a moci és mi abbahagyjuk a hetek óta húzódó lázas előkészületeket.
Vajon akkor újra feléled a topik?
Bár ha lehet mégis velük jönnék, de kicsit megijesztettél, hogy lehet nem hozzák el pénteken.
Így se nagyon bírom már, méghogy ha átvesszük és ott kell hagyni???
Nincs akkora hátizsákom, amibe elférne a cucc. Lefele meg még a sisak is kézben lenne........
Mama már kérdezte, hogy miért nem megyek kocsival.....Úgy tényleg esélyem sem lenne elhozni.
Elhozod 2 nagy pakkba, aztán ott átvedlesz, majd feladod magadnak postán, vagy beadod az árvaházi gyűjtőbe a civil rucid, stb. A lehetőségek korlátlanok
Ha már szétválunk zegen, jöhetnék onnan egyenest vonattal, ha nem hoznak.........
Vagy a vason (bár 250 km macerás), de ahhoz vinnem kéne rengeteg cuccot.
Mekkorka vitzes fijú vagy! Olyan szmájli is kéne, amin a mutató ujj a halántéknál van és csavargatja. Vagy csak egy kinyújtott középső ujj... Majd egyszer felterjesztem mán az illetékesnél az igényeimet ezügyben
Áporkán lakik. 130 kiló, Vannak teherautói. Van egy GSR-je, aminek szebb a segge, mint az asszonyáé (szerinte). Van két kisördög fia.
...és egy qrva jó srác!
Hívtam a srácot ma is, újat nem tudott mondani, ha nem hozzák el pénteken, akkor én valszeg elhozom, ha olyan idő lesz, mint ma.
Legfeljebb visszafelé megkérlek, hogy hozd el a busám
azta micsoda forgalom volt ma és én még nem is voltam
Gino!
Nagy tudója lehetsz a budapesti tömegközlekedésnek!
Ha akarod, szívesen kinyomozom neked 160 km-ről, vidéki embör létemre
Képzeld, ma jött megint a banktól levél, küldtek 12db csekket, ami fixre ki van töltve. Nem nagyon vágom, hogy ez hogyan lesz változó kamatozású, de ők biztos tudják.
Én a tuto lakat és tárcsazár dolgot most hanyagolom, hátha lesz vmi választék a kiállításon.
Bakker!
Ott vette a Larion a CBRt!Egy nő a góré azt hiszem Mari?Ott ültem előszőr GSRen!Jó és korrekt a brigád!Az Ancsikáék ott laknak a közelben!Ha lesz időm és valakit be tudok ültetni a boltba akkor elmegyek veletek!okés????
Vajon akkor újra feléled a topik?