Én valamikor reggel 6 körüli vonattal megyek Csornára és onnan kocsival megyünk le ricardoval.
Ő az idegenvezető..... én még azt sem tudom, hogy békásról bkv-val hogyan tudok eljutni a keletibe.
Már vágom a centit péntekig!
Eddig úgy van, hogy pénteken lemegyünk ricardoval. Lerendezzük a papírmunkát és mi azt akarjuk, hogy akkor hozzák is el! Én pedig visszajönnék velük és a GSR-el Pestre.
Próbálok uralkodni magamon! Ha már nagyon feszülök, akkor beszégetek, játszadozom a mini Gino-val.
Így lenyugszom....
Ahogy gondolod! Felőlem eljöhetsz velünk! Nos?
Jó estét all!
Gino!mikor mész a GSRért elötte nap vegyél be altatót,hogy nehogy fáradtan menj el érte!Te biztos nem fogsz tudni aludni! Én sem tudtam!
De szerintem a bűvős 72 órás visszaszámlálás lesz a legrosszabb!minden másodperc az örökkévlóságnak fog tünni!Szólj a Ginonénak hogy egy nyugodt és figyelmetlen pillanatodban üssön le egy serpenyővel!Ezzel csak neked tesz jót meg a mini Ginónak,mert az ideg szét fog hasítani,míg át nem veszed a vasad!De szívesen elmegyek az átadóra,hogy tudj uralkodni magadon,csupán baráti nemes gesztusból és motoros becsületből eredendeőn!OKÉS?????
Meg azért ismegyek el,mert hajtani fog engem a lelkiismeret,mert most,hogy ezeket a sorokat elolvastad teljesen rögzülni fog az agyad legmélyebb bugyraiban!
Én sem gondoltam komolyan, hogy el tudnánk magunk hozni. Nekem ~2óra, neked sztem még több, az időjárás kiszámíthatatlan, nem kell rizikó
Legalább az elején vigyázni kéne rá
A motor- és Ginoszállításos témát meg már hétfőn fell kéne nekik vetni.
Nekem nem olyan egyszerű szabit megoldanom.
Azt mondta a srác, hogy szerda, legkésőbb csütörtök lesznek készek.
Ha elindulnánk szerda reggel (én innen), akkor hogyan derülne ki, hogy aznap kész-e?
Tavaly is négy színben lehetett kapni és idén is, nézd meg a www.suzuki-motor.hu oldalon a K7-es kínálatot, összesen négy szín van. Az hogy most ezüstnek, fehérnek vagy minek látjuk még nem bővül a választék!
Pontosítok.
A K6-os inkább szürke vagy grafit színű. A K7-es az igazi ezüst!
A pirosnak és a kéknek is változott at árnyalata.
A fekete ugyanolyan maradt és van fehér színű is.
Ő az idegenvezető..... én még azt sem tudom, hogy békásról bkv-val hogyan tudok eljutni a keletibe.
Ide megyünk: