Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most már a második napja nagyon lapos a két GSR topic.....
Lehet tényleg nemtudunk valamit, amit a többek úgy tudnak, hogy mi is tudjuk, de mivel mi nemtudjuk, hogy ők mit hisznek, hogy mi mit tudunk, ezért tulajdonképpen mi sem tudjuk, hogy tudjuk-e, hogy mit nem tudunk!
én vagyok, áhoj!

de mi történik itt? sztem a többiek tudnak vmit
vagy mi nem tudunk semmit vagy igen
lehet pihennem kéne
Há" iccse nincse senkise?

Én már nem hiszek semmiben!
A múltkor is bementem egy ajtón, amire az volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt.
Jót akarnak?

Háááát, hasonló jókat nekik is!
Itt vagyol? Beszéltem Egerszeggel, az emlegetett 2 napból 2 óra lett El vagyok bírálva
Én tök jól vagyok ma.
Nem vagyok depis, csak a szokásos csökkentett üzemmódomat kell kordában tartanom, mert érzem magamban a tenni akarást
Ma van a depresszió világnapja!Gino ez ma már meg isa mutatkozott belőled az ecsetelős 10000/Ginoval!Tehát a kabbe!Így beszélni a többiekkel,mikor csak jót akartak neked!
Hi!

Az okos munkaajánlóknak ajánlom figyelmébe: Suzuki GSR 600 topic 10.000-ik hozzászólás!
Sziasztok klán tagok!
Feleségemnek mult héten vettünk egy gsr-t és most hogy gurult vele hosszab távot lehet kicsit magas így neki az ülés. Tudtok e valami megoldást amivel csökkenteni lehetne az ülésmagasságot.Új ülés gyártás vagy az ülés szivacsvastagságának csökkentése már eszembe jutott de lehet van ettől egyzserűbb megoldás is.
Örömmel venném az ötleteket. Előre is köszi mindnekinek.
Üdv
Hallottam, hogy arrafelé nagy gondban vannak az emberek. Mikor szemetel az esső nincs ki össze szedje.
Ez is belefér a rosszidős elfoglaltságba.
Jó napot all!
Gino!Itt Veszprémben keresnek éretségivel rendelkező esőcseppszámlálót!csak rossz idő esetén!Az neked nyagyon ideális lenne!Mellékállás és jó időben mindig tudsz GSRezni!ezt tudtam neked összehozni!
Süketek iskolájába hangosbemondó kezelő?
Hasonló komolyságot vártam tőled, tarka!
Nyárra a balcsira:hajó után bugyborékszedői állás???
Autósmoziba székfestés érdekel???
Ejj fiúk!
Most, hogy így bevállaltam a GSR-t...........nem tud valaki valami 7végi melót?
rosszúl írtad kykeecsoda
Nem ám egy kis tróger!hozentróger
Én én vagyok, te tevagy, akkor Ky keecsoda?
Itt van a valikiéktől valaki?
haggyadmáááá,folyamatosan mínuszban vagyok
Jönnek a mínuszok csütörtöktől....

hi

Vágnám én, csak nem tudom, hogy honnan kezdjem
Szasz ricardo!

Te is vágod már a centit?
nem is ninja, hanem gsr