Nagyon csipkelődős szép napot all!
Na ezért vagyok boldog,mert rájöttem hogy egy antinormális brigád oszlopos tagja vagyok!
Ennyi marhát egy csapatban ritkán lehet látni!
Gino!
Nem kis probléma lehet az agyaddal,ha ilyen fahórdós beavatást találtál ki nekem!Kezdek félni tőled!Mind azért,mert ilyen egy sexuálisan egészséges embernek nem igazán pattan ki az agyából,másodszor meg azért mert ha nem te találtad ki akkor valószinűleg egy ilyenen áteshettél az uttőrőtáborban,még anno!De mit ártottam én neked,hogy pont nekem akarod visszaadni,amt veled követtek el!?Ugyanis hallottam ezt-azt!
99%on is még töprenegek-de az 1%ban tisztában vagyok veled kapcsolatban!
Bocsi, hogy tegnap nem beszéltünk msn-en.
El kellett mennem otthonról.
Amúgy pedig tudom már, hogy neked valami személyes ismeretségi dolog lesz. Tehát tárgytalan.
Te fogalmi dugóba keveredtél megint!
Olvasd már el lassan, tagoltan mégegyszer az írásom!
Kykee ül a fahordób és a lyukhoz sorba áll egy fiú csapat!
Bakker, ebbe hol szerepelek én??? (max. az ötlet)
Tehát még 1x, Kykee és a fiú sor!
Ebben nem szerepel Gino sehol!
Én és a többiek majd hányunk a sarokban a röhögés közben......
A többieknek is ajánlom a mondat tartalom felismerés gyakorlását, akik szintén engem véltek felfedezni a sorok között!
ui: És igenis van agyam! ricardóét foglalja le 99%-ban valami, az 1% arra elég, hogy kimenjen
WC-re és mondogassa magában azt, hogy kilégzés.....belégzés....kilégzés......belégzés.......
te Gino, ha te vagy a klán neves képvieslője én nem biztos, hogy tag akarok lenni.....Kykee motorjában van 19K, nem annyival vette. Na és én se mennék veled egy pincébe ezek után....
Kykee, én jobbat találtam ki neked! Még a drótkefés-tarkás is jobban hangzik, mint a fahordós.....Gino nem hazudtoltad meg magad, titkos vágyaid megint előjöttek agyad? és sötét lelked legmélyéről! Egyszer már tagadtad, ezután már hiába teszed! Mehetsz a homokozóba! Hááááát még ilyet......fahordó + kis luk + sok pasi......és hogy gondoltad, Te ülsz a fahordóba, vagy Te leszel a sok pasi egymásután tízszer???
Te használt motort vettél 19.000 Km-el? Loser!
Neked kell a tákoláshoz egy motor segítsége?
Vagy aberrált, vagy terminátor vagy!
A klán tagságot még meggondoljuk!
Első próbatétel, fahordóba be csücsülsz, lyuk az oldalán, aztán indulhat a fiúkból álló sor!
A következő motorozás hétvégén lesz, tudsz jönni, kicsi csira?
A globális híres banda megismeréséig még sokmindenen (nem sokmindenkin) kell keresztül menned! Nem fekvőrendőrre gondoltam!
Az elnézés kérés az kevés, amiért bepiszkítottad a monitorainkat a koszos kis betűiddel!
Húzd meg magad kisapám!
Majd keresünk, ha hiányzol!
Sziasztok!
Én is most vettem egy ilyen motort!már van benne 19.000 kilométer és nagyon meg vagyok vele elégedve!A formáját nagyon dicsérgették eddig és a női szivekbe is hamar belopja magát!Eddig 3 nőt tákoltam meg az Ő segitségével!Kicsit gurultunk azt ták!
Örülnék,ha én is lehetnék KLÁN tag!Veletek tarthatnék a következő közös motorozáson és akkor így megismerhetem ezt a globálisan híres bandát?
köszönöm,hogy megolvastátok soraimat és ez úton kérnék attól elnézést akinek az idejét raboltam a megszólalásommal!
üdv Krisztián
Sajnos nem. Yamaha FZ6-al mentem, meg Hondával.
De asszongyák, hogy ez egy szinten van az FZ6-al.
Egy cimborám ígérgette, hogy elintézi nekem a próbát, de szart a fejemre. Szal így nem jött össze.
De én bízok benne. Már nem várok tovább.
Na ezért vagyok boldog,mert rájöttem hogy egy antinormális brigád oszlopos tagja vagyok!
Ennyi marhát egy csapatban ritkán lehet látni!
Gino!
Nem kis probléma lehet az agyaddal,ha ilyen fahórdós beavatást találtál ki nekem!Kezdek félni tőled!Mind azért,mert ilyen egy sexuálisan egészséges embernek nem igazán pattan ki az agyából,másodszor meg azért mert ha nem te találtad ki akkor valószinűleg egy ilyenen áteshettél az uttőrőtáborban,még anno!De mit ártottam én neked,hogy pont nekem akarod visszaadni,amt veled követtek el!?Ugyanis hallottam ezt-azt!
99%on is még töprenegek-de az 1%ban tisztában vagyok veled kapcsolatban!