Kullman Miki is elengedett kormánnyal nyomja!Neked is menni fog!Nézd meg azt a videjót róla,behugyozás az ember!rájött egy nyugodt szapora mikor végignéztem!
Video/streetfigter/4oladal
Dody papa nekem erre azt mondta hogy te tesókám vagy beteg vagy ,vagy ennyire fanatista!Én is simogatom meg beszélek hozzá!Ha nem szeretném akkor ledobna a hátáról!Nos amit adsz azt kapsz!
Hát a saját motorodat kell holtpontra tenned és közben meg a mikrofont tartod és mondod,hogy mit csinálsz mire kell ügyelni és hogy hogy tedd le az elejét telókra ügyelve!
Ha nem lesz meg addigra az streetkillered akkor a lacájéval kell menned!Vagy elhozzuk Stevetől!De szerintem syrus is jelen lesz a géppel,mert lekes érdeklődvel állunk szemben!
Ez nem az én műsorom ez a GSRről és a KLÁNról szól!A vas(be)MAGAZIN
Az de nagy poén lesz.....Gino tesónak ott lesz a motor, és nem mehet vele...... ilyen még a Dél-Amerikai szappanoperákban sincs, ekkora fordulat......ekkora szopatás......
Igen de akkor minig negyediket fog mutatni a shift lcd!Nos a titok nyitja az egyel kisebb fogaskerék amivel minden fokozatban kiforogja magát!tehát 6.ikban is tiltani fog!Akkor 270 lesz a vége abból vonjuk le a csalóértket az összessen annyi mint 250KM/H!Egy NAKEDdel 250nel menni ezeken az utakon!Szóval qrvára megfelel ez a kis GSR!És köszönöm a tapsvihart meg a virágokat és a biztatást hogy jelöltessem magam polgármesternek a beszéd és felfogástechnikám miatt!
Nos már ennyit az érvelésből! Köszönöm hogy ismét kitüntettek a figyelmükkel és megnézték a GSR a VASmagazint!A Miért jó a GSRt venni részt látták!Jövö héten az egykerekezésről és annak élményeiről hátúlütöiről beszélgetünk!
viszlát és jó éjt!
Hellótok!
Én is büszke GSR tulaj vagyok és boldog vagyok hogy ilyen szép motorom van!ami gyors!És szép!És erős!dábádábádú-dábádábádiii!itt a dábjúúenbííííszi és hávárd sztörn!
Nekem ez a motor abszolút kielégiti a vágyaimat!Fasznak ugrálni,mikor a technika minden tipusban ugyan olyan!Anno mikor még Mzkkel csapattak nekem már Kawám volt és az csak 60 LE volt és imádtam!Persze sor négy!
Szóval ezt már ezeken az utakon nem kell fokozni!olykor még ez is sok(K)!A lényeg a két keréken(néha egy) gurulás hát meg még pláne ha az KLÁNOS!
Nem kívánom eladni!
Én nem vagyok egy olyan egyikről a másikra ugráló típus.
Aki "menet" közben dönti, hogy nem ezt akarta, aztám meg a következőnél, még ezt sem....stb.
Az sem olcsó mulatság egyikről a másikra ugrálni!
Én elötte jól alaposan körbepróbáltam, körbenéztem és azt hiszem sikerült eldöntenem melyik motor kell nekem!
Biztos, hogy nem fogom megbánni és átülni egy másikra!
Azért a kevés plusszért meg nem érdemes nagyobbat venni, jóval drágábban!
Igazából ezt sem lehet kimotorozni!
Hali! Még nem végeztem a dologgal, de folyamatban. :)
A tiédnek meg utána néztem. Gyár álltal támogatott hitel. asszem 50 % tőketörlesztéssel.
Az elég jó. Na meg a THM se rossz. 10 % körüli.
Az egyetlen hátúlütője a hosszú futamidő, mely a korábban való eladásnál jön elő.
Nem ám! itt éppen munkába indulok.....