Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Gino!
Több színben biztos nem kapható - K6 négy színben volt: fekete, kék, piros, ezüst; K7 szintén négy színben kapható: fekete, kék, bordó és világosabb ezüst.
Abdul
Hi!

A K7-es GSR-ek több és más színekben kaphatóak. A fekete az maradt ugyanolyan.
Technikai különbség szerintem sincs. Ami egy jó, az jó!
Bár hallottam valahol, hogy mégis van 1-2 apróság, de bővebben nem tudok semmit róla.
Lehet, hogy nincs is.

GSR 4ever!
Ric!
Mi a különbség a K7 és a K6 között?
Az oké, hogy 2006-os meg 2007-es alvázszámuk van.
Egyéb eltérés van? Technikailag vagy kinézetre gondolok, mert én nem vettem észre semmit.
Szeva!
Minden megoldás érdekel. De legfeljebb dobok egy pár mailt.
Addig is köszi
Üdv
5 rugó oda-vissza?
Lehet mégis lábon kéne elhoznom?

A reggeli jó lenne nekem, de nem akarok kocsival meni a keletihez, mert nem szívesen hagyom ott egy napig.
Nekem meg a bkv-zás olyan, mint tyúknak az ABC.....
1. verzió: Keletiből indul 6:10kor, Csornán van 8:00kor.
2.:Keletiből 10:10kor és Csornán van 12:00kor.

Mindegyik IC, egyiknél sem kell átszállni, ez a leggyorsabb (vonat, persze ).
2438pénz egy útra, de ha benyára költenéd, az mégtöbb. Igaz, az élményt nem pótolja a 120km/h
Egyébként nem is olcsó a jegy. Meg persze nekem vissza is kell........... (eddig úgy néz ki)

Van valami átszállás is Csornáig, meg ilyenek kavarnak be......
Ezt most a fogorvosnál a váróban fényképeztem egy "Robogó" című újság hátoldaláról!
Borzasztó röhejes! Akció.... a készlet erejéig.....
Milyen katalógusba van e? Tesco?

Kérdezz bátran a menetrenddel kapcsolatban, mi nem világos?
Beírtam Bp - Csorna.....hát, nem igazodtam ki rajta....nem vagyok ilyen menetrendekhez szokva.
Idegenül van ez nekem....
Nézzétek már milyen nevenincs szart kínálnak 1.6M -ért és a kisbetű az alján az, hogy regisztrációs adó nélkül!
Nevetséges!!!
Ha jössz, hogyan jössz, már nézted?
Szeva ric!

Nekem is ez járt a fejemben ma egész nap, hogy nézzük meg, aztán hama-hama hozzák haza!
A hőmérő higanyszála igen alul maradt a feljebbjutás küzdelmében.......

A voodoo -zásban én is benne vagyok, ha így lehet jó időt csinálni!
szevasztok !
előre mondom még nincs gsr-em endúrócrosstopikos marha vagyok ......de szimpatizálok erősen mert meggyőző a ló.......olyannyira , hogy végigjártam kereskedéseket és tájékozódtam áraikról is ......a kérdésem az lenne , hogy miket hallani mennyi lehet a szuper minimum ár amiért el lehetne hozni egy vadiúj lovat ..mit hallottatok negatív rekordként?/mindennel együtt regadó +forgalombahelyezés +áfa/ ha esetleg ebben tudnátok segíteni nekem megköszönném.
Na akkor a héten hallottam végre egy kis jó hírt is

Beszéltél velük a hiteleddel kapcsolatban?

Figyi tesó, amint meglesz, húzzunk le, nézzük meg, fizessük ki, aztán hozassuk el. Én már nem bírom. Igaz akkor sem fogom, ha itthon, nálam lesz a pinecében, de azt tán könnyebben elviselem. Eddig is rá voltam feszülve a hőmérő mostanában sajnos igencsak összehúzódott higanyoszlopára, de ezután az összes elektronikus és mechanikus időjósló és -előrejelző szerkentyűt árgus szemmel fogom bámulni és földöntúli erőkkel, boszorkányságokkal tágulásra késztetni.
Hello evribádi-csucsú!

Na szép, mondhatom...... jól pang ez a topic!
Ha ricardo-val nem tartanák életbe, felőletek ki is száradna.

Ric!

2007-es mindkettő motor!
naná. az elmúlt napok arra ösztönöznek, hogy alaposak legyünk
az 1. mondatot sajnos nem értettem

hát most hogy nézem... vagy korán elindulsz, vagy későn érsz haza...
Itt is elköszöntetem magam...... Jó 8!

Nem, nem kell marasztalni!
Én sem kaptam olyan beszkennelt számlát e-mailben.
Ha fel vannak szerszámozva a lovak, akkor kinézünk egy napot és megpróbálok szabit intézni oszt lesuhanunk....megnézzük a patáikat, megnézzük a fogaikat....
látom
hát az ember kisdobos motoros barátpajtásán ott segít, ahol tud
Hát ric, ugyanezt válaszoltam a 600-as topicban!
Szeva!

Mire gondolsz? Fabrikáljunk egyet, vagy dobjuk össze az árát?

Konkrét ötletem nincs, esetleg dobj pár mailt, ki mennyiért szerezné be.
Szerintem a GSRre nem való plexi, korábban gondolkodtam rajta, de úgy szééép ahogy van.
Sziasztok!
Gsr-re keresek gyári nagy szélvédőt. A bolti nagyon fájna. (59 e ft) van vmi ötletetek?
Én pontosan tudom, hogy mi az, amit nem tudok

Miután dumáltunk, felhívtam és egy ffihang, vagy egy nagyon mély, mutáns női hang fogadott, beazonosított és mondtam néki, h magam én intézném a muszálybiztosítást. Erre elárulta az alváz- és motorszámot, mer" szerinte kell hozzá. Úgyhogy már azt is tudom
Azt meg majd +beszéljük megintcsak velük, hogy ha harcra készen lesznek, akkor mikor megyünk, stb.
Nekem még nem jeleztek vissza, hogy milyen bírálatot kaptam.

Telefonon hívtak téged?
A bankból vagy a csaj?