Hali Gino!
Több színben biztos nem kapható - K6 négy színben volt: fekete, kék, piros, ezüst; K7 szintén négy színben kapható: fekete, kék, bordó és világosabb ezüst.
Abdul
A K7-es GSR-ek több és más színekben kaphatóak. A fekete az maradt ugyanolyan.
Technikai különbség szerintem sincs. Ami egy jó, az jó!
Bár hallottam valahol, hogy mégis van 1-2 apróság, de bővebben nem tudok semmit róla.
Lehet, hogy nincs is.
Ric!
Mi a különbség a K7 és a K6 között?
Az oké, hogy 2006-os meg 2007-es alvázszámuk van.
Egyéb eltérés van? Technikailag vagy kinézetre gondolok, mert én nem vettem észre semmit.
5 rugó oda-vissza?
Lehet mégis lábon kéne elhoznom?
A reggeli jó lenne nekem, de nem akarok kocsival meni a keletihez, mert nem szívesen hagyom ott egy napig.
Nekem meg a bkv-zás olyan, mint tyúknak az ABC.....
1. verzió: Keletiből indul 6:10kor, Csornán van 8:00kor.
2.:Keletiből 10:10kor és Csornán van 12:00kor.
Mindegyik IC, egyiknél sem kell átszállni, ez a leggyorsabb (vonat, persze ).
2438pénz egy útra, de ha benyára költenéd, az mégtöbb. Igaz, az élményt nem pótolja a 120km/h
Nekem is ez járt a fejemben ma egész nap, hogy nézzük meg, aztán hama-hama hozzák haza!
A hőmérő higanyszála igen alul maradt a feljebbjutás küzdelmében.......
A voodoo -zásban én is benne vagyok, ha így lehet jó időt csinálni!
szevasztok !
előre mondom még nincs gsr-em endúrócrosstopikos marha vagyok ......de szimpatizálok erősen mert meggyőző a ló.......olyannyira , hogy végigjártam kereskedéseket és tájékozódtam áraikról is ......a kérdésem az lenne , hogy miket hallani mennyi lehet a szuper minimum ár amiért el lehetne hozni egy vadiúj lovat ..mit hallottatok negatív rekordként?/mindennel együtt regadó +forgalombahelyezés +áfa/ ha esetleg ebben tudnátok segíteni nekem megköszönném.
Na akkor a héten hallottam végre egy kis jó hírt is
Beszéltél velük a hiteleddel kapcsolatban?
Figyi tesó, amint meglesz, húzzunk le, nézzük meg, fizessük ki, aztán hozassuk el. Én már nem bírom. Igaz akkor sem fogom, ha itthon, nálam lesz a pinecében, de azt tán könnyebben elviselem. Eddig is rá voltam feszülve a hőmérő mostanában sajnos igencsak összehúzódott higanyoszlopára, de ezután az összes elektronikus és mechanikus időjósló és -előrejelző szerkentyűt árgus szemmel fogom bámulni és földöntúli erőkkel, boszorkányságokkal tágulásra késztetni.
Én sem kaptam olyan beszkennelt számlát e-mailben.
Ha fel vannak szerszámozva a lovak, akkor kinézünk egy napot és megpróbálok szabit intézni oszt lesuhanunk....megnézzük a patáikat, megnézzük a fogaikat....
Mire gondolsz? Fabrikáljunk egyet, vagy dobjuk össze az árát?
Konkrét ötletem nincs, esetleg dobj pár mailt, ki mennyiért szerezné be.
Szerintem a GSRre nem való plexi, korábban gondolkodtam rajta, de úgy szééép ahogy van.
Miután dumáltunk, felhívtam és egy ffihang, vagy egy nagyon mély, mutáns női hang fogadott, beazonosított és mondtam néki, h magam én intézném a muszálybiztosítást. Erre elárulta az alváz- és motorszámot, mer" szerinte kell hozzá. Úgyhogy már azt is tudom
Azt meg majd +beszéljük megintcsak velük, hogy ha harcra készen lesznek, akkor mikor megyünk, stb.
Több színben biztos nem kapható - K6 négy színben volt: fekete, kék, piros, ezüst; K7 szintén négy színben kapható: fekete, kék, bordó és világosabb ezüst.
Abdul