Üdv Kykee!
Ha tényleg olyan szép idő lesz, mint múlt héten, akkor szombaton én megyek, de csak a közelben.. Pénteken és Vasárnap meg megyek a Mátrába autóval...
Vazze, olvasom hogy vagy én vagyok a hülye vagy nem tudom mi van......ötször is "egy közös mocizást" olvastam. Mondom magamban, de hát volt kétszer is közös motorozás, akkor hogyhogy elhalasztottad?
Aztán leesett.....
Te csak ne keltsed a rossz híremet!
A Don család Gino-ja sokmindent és sokmindenkit elintéz, de a Gyulussal nem tennék ilyet!
Színészkedni?
Barítom! Ha nagyon vágynál egy GSR-re (mert nincs neked)és lent voltál pár haverral talizni, akik épp GSR-el mentek gurulni............
Na, hát ami ezután az arcodra kiül......ahhoz sokat nem kell színészkedni, az az őszinte epekedek valamiért arckifejezés!
Na és most kinek nem esne meg a szíve egy ilyen arccal hazatérő férjen?
Igen, ez a bajom nekem is. Nem merem elővenni, mert még jöhet hideg. És hát, kinek van ideje folyton elrakni, elővenni újból?!
Ginoval mostanában nem találkoztam, mert kurva sokat dolgozom. De, ami késik, az nem múlik.
Csak előkerültél Te is......már azt hittem, a Gino elintézett a motorodért.....tudod elkeseredett ember mindenre hajlandó! De azóta megtanult színészkedni......
Amikor érdemes lesz elővenni, úgyis megteszed. Igaz addig egyszer-kétszer lehet gurulni, de nem ez lesz a jellemző februárban...(bárcsak ne lenne igazam)
Üdv Laca!
Nekem szerencsére balhé nélkül eltelt a hétvége és még a beígért "legalább egy közös mozizást" is sikerült probléma nélkül elhalasztani tegnap este!
Igen-igen, rossz hatással vagytok rám, de ki bánja ezt! A hétvége szuper volt, és tegnap hazafelé Rece vezetésével te is nagyon élvezted volna a 2/a-n a tempót és előzgetéseket!
Majd sms-ben átküldöd a gumis srác elérhetőségét? Már nem halogathatom...
Köszi,
Abdul
Hol vagy?
Brékó.....brékóóóó
Úgy néz, hogy révbe értünk....
hétvégén gurulunk,Dody papa?
Egy Subaru Impreza WRX sti-vel én is szívesen mennék......
Ha tényleg olyan szép idő lesz, mint múlt héten, akkor szombaton én megyek, de csak a közelben.. Pénteken és Vasárnap meg megyek a Mátrába autóval...
Merre vagy???
ismét szép időt mondanak a 7végére!mi a trev??????
Ric válaszoltak neked a Nívótól!
aztán utána ígérem szerzek helyettem vkit, aki nem tudja majd visszautasítani
ric!szeretném figyelmedbe ajánlani a Gino 10.000.ik hozzászólását a GSR 600 topicon!
emlékeztetsz valakire... valami veszprémi mobilos
Aztán leesett.....
(vagy azt mondja magában, hogy férjet cserélek......)
Te csak ne keltsed a rossz híremet!
A Don család Gino-ja sokmindent és sokmindenkit elintéz, de a Gyulussal nem tennék ilyet!
Színészkedni?
Barítom! Ha nagyon vágynál egy GSR-re (mert nincs neked)és lent voltál pár haverral talizni, akik épp GSR-el mentek gurulni............
Na, hát ami ezután az arcodra kiül......ahhoz sokat nem kell színészkedni, az az őszinte epekedek valamiért arckifejezés!
Na és most kinek nem esne meg a szíve egy ilyen arccal hazatérő férjen?
Ginoval mostanában nem találkoztam, mert kurva sokat dolgozom. De, ami késik, az nem múlik.
Csak előkerültél Te is......már azt hittem, a Gino elintézett a motorodért.....tudod elkeseredett ember mindenre hajlandó! De azóta megtanult színészkedni......
Amikor érdemes lesz elővenni, úgyis megteszed. Igaz addig egyszer-kétszer lehet gurulni, de nem ez lesz a jellemző februárban...(bárcsak ne lenne igazam)
Nekem szerencsére balhé nélkül eltelt a hétvége és még a beígért "legalább egy közös mozizást" is sikerült probléma nélkül elhalasztani tegnap este!
Igen-igen, rossz hatással vagytok rám, de ki bánja ezt! A hétvége szuper volt, és tegnap hazafelé Rece vezetésével te is nagyon élvezted volna a 2/a-n a tempót és előzgetéseket!
Majd sms-ben átküldöd a gumis srác elérhetőségét? Már nem halogathatom...
Köszi,
Abdul