Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pörgetheted, persze, ha azalatt van mit pörgetni.

Szerinted ~ 200.000 "felesleges"?
Nekem az volt a lényeg, hogy minél kevesebb legyen a futamidő.
Nem a tesztesre gondolok, hanem a másikra.
Az 1098-nak hallgattad a hangját a vidikben.
Nagyon állat. Kirázott a hideg.
Ja ja!
Próbálom elintézni okosan a dolgot. De utána néztem rendesen a tiédnek. Frankón megállja a helyét a piacon a dolog.
Na meg rájöttem egy dologra még, hogy azt a pénzt amit Ricardo rátolt még, "feleslegesen" tolta rá.
Abból a zséből 10 év alatt simán kipörgeted a kettőtök közti külömbséget.
ja, hát a DESMOSEDICI-tulajokból sem lesz klán...
Ezek nem normálisak!
Ennyi pénzért??? Ki az az állat, aki...........

Ezért 8 db GSR-t lehet venni és azzal mégis csak többre megy az ember!

olcsó
Jó mobilok tökéletesen alkalmazkodó áron fél év garanicával aladok!
Na, ne vedd a szívedre. Egy szóval sem gondoltam.
Csak sajnálom, hogy én nem fogok tudni beletekerni annyi kilcsit ilyen rövid idő alatt, mint te.

Réges-régen.....mi voltunk úgy a haverral (aakor még 100 Ft volt a benzin), hogy 120 Ft-ért tankoltunk 2 kocsiba!
Miből gondolod hogy több pénzem van mint neked!???Én a csőd szélén állok a szolgáltatók miatt!
Ha majd azt írom piros betükkel hogy off akkor game over és vitte a bank a járműparkomat!
Csak nekem eddig még annyira ment hogy ezt be tudtam vállalni és egy évvel ezelött erre nem számítottam!
Az enyémre vigyáznom kell, mert nem dagad a zsebem a létől.
Én nem gyalázhatom le gunint hamar, nem kínozhatom a láncot, hogy udő elött elköszönjön, és ami a legszomorúbb..........nem tudok annyit mtorozni, mint te.....kissebb a benzin keretem.

Ez elég lehangolóra sikerült!
Már most elképzeltem, hogy reggel megyek a motorral a melóba és a boltba reggelit vegyek vagy álljak be a kútra tankolni!
Fogunk bammeg!némmáá,milyen irigy félti tőlem az utakat,mert csak ő akar rajta menni,minden,egyszerre!Azért az egykerót kipróbálhatom majd a tieddel...... ??
Mi lesz velem tavasszal?

Motorozni fogok!!!!!!!!!!!!!!!!! Enni is a meki drájba megyek, hogy akkor se kelljen leszállni a motorról!
Ha pedig már nagyon fáradt leszek, akkor óvatosan a motoron ülve nekidőlök a falnak aludni egyet.
Mikor megébredek, már gangolhatok is!

ui: ez a "le sem szállok róla" nem is olyan rossz ötlet, féltenén is bárhol otthagyni
ZSuzszsuuuu!ez a melegviharr ott kavarog a te házad elött!Én csak lefestettem a tájat!
Megint Te következtetted ezt ki!Mindig ebből indúlsz ki!Ha meg lesz ,már pedig meglesz a GSRed,gyorsan viszed fényezteni szép rózsaszínre???
Soha nem írtam még magamtól ilyen vagy ehez hasonló témáról egy sort sem!reflektáltam,meg prevenciót tettem egy két félre érthető felszólalásomhoz,de amúgy meg eszembe sem jutna!De te bezzeg ahogy egy kisit melegebb van már ezt nyomod!mi lesz veled Tavasszal????
Nagyon képben vagyol te az ilyen burkolt dumákban!
Gyanús vagy!
A kék osztriga előtt így beszélgettek?
Gino!
Ti elvagytok egymással!Homoszapiensz a homokvárban melegszendvicset eszik miközben a trafóházat javítja!
Ez a mottó:nincs egészség nincs biznisz,amit kapok azt adok!
Cső!

Te már csk tudod! Biztos tapasztalatból beszélsz......
...és olyannyira ez vezérli életed, hogy ez a mottód is!
Húhúhú, akkor inkább kényeztessen egy 10 éve börtönben lévő felhevült szakállas......hát tudod kinek kéne ez a ............................................................. ............................................................. ..........na ő!
Vagy valami ilyesmi:
Na,nanana!Laca!
Gino jobbat érdemel,mint egy izzadt férfi test!
tessék:
Jól van na, ne szo...assuk már a Ginot! Vagy lehet, hogy szereti???

A mottó: nincs szebb két összeizzadt férfitestnél, ahogy egymáshoz simul, ugye???
Magyarázkodás szaga van a dolognak!Nézd,öszinte leszek hozzád Gino!Egyáltalán nem ismeri senki itt ezt a viccet!
Akkor már kaptad is volna,hogy :haggyadmmááá ez egy viccből van!eredeti ötleted nincs?
Olvastál ilyet valamelyik topicon?Én nem!Tehát mi volt akkor ott azon az estén az uttörő táborban a Mókus Őrs fiú tagjaival?????Add ki magadból!Nyugodtan!Mi segitünk neked ezen tovább lépned!Azért vagy ilyen frusztrált?!!
Hali Kykee!

Az agy %-os leosztása ricardo esetében vagy így!
Igazából nem az én ötletem volt, hanem egy "új matróz beavatós" viccből vettem.
Gondolom, mindenki ismeri a viccet.....
Tehát semmi közöm hozzá!
Nálam 10:11!mert megállt az órám! leejtettem!nem baj,legalább egy nap 2x pontos......(tarka)