BÚÉK mindenkinek így utólag is. Remélem, mindenki egyben van és tud motorozni.
Egyelőre, amíg nem jön a jó idő, nem tervezem a motorom elővételét, mert ahhoz le kellene mennem Veresegyházára. Pedig, már úgy gurulgatnék vele. Süt a nap és én itt rohadok a melóhelyemen.
Szívesen ott lettem volna én is, de hát......khmmmm nem szeretem a papucsot, de most az voltam.....
Azért örülök, hogy nektek összejött.
Te nem vetted észre, hogy teljesen elrontottunk? Amikor megismerkedtünk, bele sem lehetett volna rángatni pl. egy szentendrei úti balhéba, a szerpentinen sem mentél volna előre, most hétvégén is két napot motoroztál......
Üdv Gino!
Ma Syrus6, Rece, Steve (csak egy kis darabon) és én Vác és Zebegény felé vettük az irányt. Aztán vissza és még Syrus6-tal egy kicsit a városban gurultunk. Kva jó volt!
Most már megyek és élek egy kis családi életet is a békesség kedvéért...
Persze hogy elöre engedtek!
mert ha hátul mész akkor nem látják ha elesel.
Ki tudna állandoan hátrafele nézni?
Holnap is elöl mehetsz,majd szolok Tarkának is.
Gino!
Bazgec,8 szor mentem végig a Fogarasi úton és nem találtam meg a találka helyet!Így vissza jöttem a Balcsira és olyat motoroztunk Keszthelyre és vissza,meg Veszprém,B.füred és a környéken hogy beszarás volt!7en voltunk és csak én voltam Naked bikeal de az élbolyban csapattam!Be kell hogy valljam a K4es 600as gixeres megizzad mire lehagyott! Nagyon jó a kis GSR!
Na jó, felrakom a Yamamicsodát is.
Ha tudnám, zárójelbe tenném a képet!
Jól kivehető, hogy asszimetrikus a 2 kipufogó közepe..........talán ez is sejteti, hogy selejtes az egész!
BÚÉK mindenkinek így utólag is. Remélem, mindenki egyben van és tud motorozni.
Egyelőre, amíg nem jön a jó idő, nem tervezem a motorom elővételét, mert ahhoz le kellene mennem Veresegyházára. Pedig, már úgy gurulgatnék vele. Süt a nap és én itt rohadok a melóhelyemen.