Köszönöm szépen ,jók lettek.Nagyon csini benne.A srácok lefoglalnak,igazi 2 rosszcsont.Nem lehet mellettük unatkozni (de ennek most valahol örülök).A kajcsi még nem megy.Talán majd egyszer.
aha
Érdekes amúgy, mert ez soha nem volt szempont, amikor csajoztam, de főleg szőke bnőim voltak. De a mai napig vallom, hogy nem korlátozom magam a szőkékre. Csak az asszony meg ne tudja
Idáig nem,de szerintem majd később még elvállik.De egyáltalán nem érdekel.Neked pedig köszönöm,hogy probáltál segíteni.Egyenlőre még nem ismerheted meg a yosi hangját,de nem sokára.(pedig nagyon állat).
sajnos ez a rendőri felfogás azon a kapson. A kapitány személyesen nekem címzett levélben baszott le, kaptam hideget meleget, még azt is, hogy nem vagyoik rendőrnek való. De az ügyről egy szót sem írt........
Tipikus magyar felfogás. Itt a bankban is van ilyen. Szólok hogy helló, nézzétek ezt meg azt meg és még meg vannak sértődve hogy mit szólok a munkájukba...Szerencsére egy-két ember az ilyen.
Ha kész lesz a pufó szivesen meghallgatnám. Bár nálam favorit lett Öcsi féle tuning, de hallani akarok egy yoshimurát is..
Már keresem hol lehet jó zippót venni!
A feleségem kérdi,hogy méretben jók-e a rucik?
Máskülönben,hogy vagy?Kajcsi megy már?Lúrkók lefoglalnak rendesen?
Bonobo
Ancsa: Nem tudom, hogy hova írjak, hát most ide!
17:50-re értünk haza. A tanulók már vártak....
Megálltunk Kykee-nél is egy üccsire....
Érdekes amúgy, mert ez soha nem volt szempont, amikor csajoztam, de főleg szőke bnőim voltak. De a mai napig vallom, hogy nem korlátozom magam a szőkékre. Csak az asszony meg ne tudja
Tán a feleséged is szőke?
Nekem? Mindig
A yosit már én is igen szeretném hallani
Ha kész lesz a pufó szivesen meghallgatnám. Bár nálam favorit lett Öcsi féle tuning, de hallani akarok egy yoshimurát is..