Gery, az attól függ hova viszed! Nekem 20 alatt kijött eddig a FG-nál (1000-es és 6000-es is), ha pedig az olajat te viszed még olcsóbban megoldható! De előtte egyeztess velük, fix áruk van a szervízre + olaj.
Lakihegy - Halásztelek - Szigetszentmiklós, mellékutcái is - Csepel
Ezeket a köröket róttam tegnap, de szerintem fél 1-kor ettem a sonkát meg a rántott húst
késő,most van lomtalanítás,mutter kitolta a kuka mellé.valami apache csapat rá is vetődött--- "ZÍNESVÉM" felkiáltással,csak a műanyagokat hagyták ott.
azt elvihetnéd!
ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ Izé.Azt irtam hogy TL? Gsr-t akartam irni.
Tudom hogy csak azért vettél TL-t gixxer helyett mert ,ott akartad látni a monogrammodat a motorodon.
Ja zsarolsz!Ha te igy akkor én meg elviszem a motoromat a garázsodból,és nem megyek hozzátok edzeni,aztán sir6sz!
Üdv:
G
Szerintem a következő héten az 1000-es szervíz aktuálissá válik...
lehet választani.
További szép napot!
lásd lejjebb!
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy az 1000km szervíz mennyibe fáj manapság?! Puszta kíváncsiságból...
Köszönöm!
G!
Te a nyulad meg van kergűlve,itt rója a köröket 1000el.
Ezeket a köröket róttam tegnap, de szerintem fél 1-kor ettem a sonkát meg a rántott húst
azt elvihetnéd!
Tudom hogy csak azért vettél TL-t gixxer helyett mert ,ott akartad látni a monogrammodat a motorodon.
Ja zsarolsz!Ha te igy akkor én meg elviszem a motoromat a garázsodból,és nem megyek hozzátok edzeni,aztán sir6sz!
De nem mindegy, hogy milyet! Ha Tescos töpörtyű, abban nem sok zsír van.....
Szigetmikitől negyedóra.....
dioptriás bukó?
gsr fikkantást kezdd meg!
Badlac hozott ma nekem egy bukót. Most már végre szemüveg nélkül mehetek.