Gratula a vashoz! Én 4 napja vettem át hollóséktól az enyémet. Merre laksz? Ha gondolod szivesen gurulok veled párat, az enyém is bejáratós még, bár nekem már 700km van benne
ui: egyvalamit azért nem értek. Azt mondták hogy fekete színű GSR csak május végén lesz. Bár Mostmár jobban örülök a szürkének
Hétköznaponként este 7 körül szoktam hazajönni, nyár este eszméletlen sok bogár van. Majd egyszer lefényképezem a sisakot utána....
MA is kaptam egy mellport egy nagy bogártól, hirtelen még fájt is....
Szörnyű okból találkoztunk ma......Pista, nyugodj békében!
Ha föntről látott minket, biztos dagadt a melle a büszkeségtől! Ekkora temetésen még nem voltam. Nagyon megható volt!
Mr. Haya, visszaolvasva értesültem barátod tragédiájáról! Isten nyugosztalja! Részvétem!
Nekem a plexi közepén lett egy 5-6 cm átmérőjű bogárfröccsenés!
Pont 200+ volt valahol Kőszárhegy környékén és olyat koppant/loccsant/fröccent......
Hááát, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem ilyedtem meg!
Gery GRATULA a kutyukához!Nagyon sok boldog percet és balesetmentes kilométereket kívánok Neked!
Boldog nyusziünnepet!
Vigyázzatok a motorokra és MAGATOKra is nagyon !
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Minden Fórumozónak !
KYKEE ,MINDEN ELISMERÉSEM A TIÉD A SZERVEZÉSÉRT ÉS MINDENÉRT !
/ 480 lett az össz KM tegnap, az én plekóm átláthatatlanná vált Szolnokig /
ui: egyvalamit azért nem értek. Azt mondták hogy fekete színű GSR csak május végén lesz. Bár Mostmár jobban örülök a szürkének
SZIA MAMI!
Sziasztok,holnap!
MA is kaptam egy mellport egy nagy bogártól, hirtelen még fájt is....
Többszőr kellett plexit mosni.....
Mostantól esélye sincs egyik 750-esnek sem! Alázod majd őket...
Szörnyű okból találkoztunk ma......Pista, nyugodj békében!
Ha föntről látott minket, biztos dagadt a melle a büszkeségtől! Ekkora temetésen még nem voltam. Nagyon megható volt!
Mr. Haya, visszaolvasva értesültem barátod tragédiájáról! Isten nyugosztalja! Részvétem!
Pedig még csak április van!
Csak szeretnék mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánni...
Üdv:
G!
Pont 200+ volt valahol Kőszárhegy környékén és olyat koppant/loccsant/fröccent......
Hááát, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem ilyedtem meg!
De biztos! Csoda,hogy láttam!