Sziasztok klánerek!
Mi még itt tobzódunk a Macival!Nagyot verettünk azon az úton amerre a CBvel gurultunk!volt Nosztorizás is!Remélem mindenki szépen és egyben hazaér/t!Köszönöm mindenkinek,hogy eljöttetek és együtt vettünk részt a CB utolsó útján!
Én már itthon, remélem a többiek is biztonságban hazaértek/hazaérnek.
Rossz ilyen eseményen szembesülni, hogy mennyire védtelenek vagyunk és mennyire értelmetlen dolgok dönthetik el a sorsunkat, a jövőnket. De motorozni jó, túl jó...
Vigyázzunk magunkra és részvétem a családnak! Ha egy temetésre lehet azt mondani, hogy szép, akkor ez az volt.
Hazafele megint kijutott a hülyékből!
Lepsény előtt csak úgy hipp-hopp hátranézés és felezőhöz behúzódás nélkül bekanyarodott elöttem egy biciklis balra. Annyira váratlan és hirtelen csinálta, hogy BlackNet aki mögöttem jött "szinte már látta" , hogy telibevágom a bringás!
De szerencsére egy kis fék és hirtelen nagy jobbra döntés és vissza bal, és már kerültem is.
A mellettem elkezd előzni hülye autós esete szintén bejátszott párszor!
Hihetetlen, hogy nem lehet elmenni úgy valahova, hogy legalább 5-6 alkalommal ne akarnának fellökni!
csé
Nagysegítség kéne nekem? nem tudja valaki hogy kell beindítani a mocim mert ha berugom beindul de ha kifogy a benzin 1-2 ora után alapjáraton ako nem indul be!
meg valaki tudja hogy kell a motor támasztt használni?
Hazaértem én is!