Szeva Mr.Hayabusa!
Bármire csak a tankbeömlő mérete kell hogy vannak a tankcsavarok méret tank hajlása és mehet is a marás meg hegesztés meg csiszolás meg festés meg meg meg jobb lenne látni a tankot de ha ezek mennek megoldható.
Ma reggel kb. fél 7 körül a szentendrei úton aquincum környékén gurultam a kutyukával és láttam egy fekete GSR-t két sávval mellettem!
Nagyon felém fordult és megnézett a motoros.
Nekem el kellett kanyarodnom, ezért nem tudtam megállítani vagy mellé menni 1 picit, hogy szóba elegyedjünk.
Ki volt az? Jelentkezzen!
Blacknet!
Örültem,hogy megismertükődttük egymásotot!
Gyó fej vagyol!Ne ronsd el!
De én úgy érzzem,hogy taliztunk mán valahola? ,
Kereccem az ígért képet Neked,hogy milyen lesz Rosinante!/cakk a tollas indiány nyem lecc rajta...,majd valamit keresek még helyette!
Ha tudod a pénzbeli végét, üzizd meg! Bár engem most nagyon kifosztott a kocsira való költekezés....
Azért ha megvan az ára és occó, akkor valahogy megpróbálom megoldani a zsét.
Addig is, köszke!
Tittelet!
VAN MUZSIKA A VERDÁBAN!
Tötti Gino!
Hooligan!
Busára is tudol csinyágatnyi cameratartótt?
Meeee köllenye!AZ ERŐ LEGYEN VELED mielött válaccolnyál!
Szia Gino.
Azt még nem tom mi pizzz lessz most beszélem meg majd a kölökkel, de úgy tervezem hogy a vége ne fix legyen hanem leszedhető és bármilyen kamera foglalatot lehessen rá fogatni. De amit én is csináltatok az az alap foglalat ami a bolti kameraálványokba is van.
SZIA IVECOSLACA!
Üdvözlet Mindenkinek!
ne aggódj a pszihikai terrort megkapja tölem garantálom igaz ha kicsit csökönyös akkor nem csak pszihikai lessz!
Amugy kérdezd meg a Kykee-t hogy milyen faszi és hogy ment mindenhol mert arra nagyon ismerik hidd el szerintem azt gondolta hogy a hülye motoros majd lehúzódik mert én jövök ilyen faszkalap ez ugyhogy jár neki a verés havi legalább egy. Különben az ilyen hamar elfelejti mit tett, ez csak pusztán emlékezet frissítés semmi több nehogy legközelebb ne figyeljen.
Joccakát megyek alunni!