nem, az összetétele karbon-kevlár, ami elméletileg jobban véd bukáskor, és könnyű. Igen, két méter vagyok. De ha lenne plexi mögé tudnék hasalni, ha olyan erős a szél....
az enyém meg 40ezres lazer, azon kívűl, hogy egy számmal nagyobb, teljesen meg vagyok vele elégedve. a drágább sisakok sem azért drágábbak, mert halkak, nem?
De ha jól emlékszem, Te 2 méter körül vagy.....
A GSR nem egy hasalós motor, nem mindegy, mennyire emelkedsz ki az ülésből. Még az is lehet, hogy a plexivel pont ártanál, mert átlagos magasságú embernek a feje fölé tereli a dolgokat, neked meg a sisakra. És lehet, hogy nincs akkora állíthatósága a dolognak. Vagy ha van, akkor meg már tényleg elég hülyén nézne ki....
Biztos, hogy jobb mint az én Schubert Speedem, (mikor megvettem 35ezerért, utána akciózta a Louis 99 euróért) de valszeg nem halkabb. Vagy csak az én fülem túl zsíros, és azért jutnak el a zajok tompítva a hallójáratomba.....
Schubert S1 sisakot kell venni, az nagyon jó! Igaz az ára is.....
Nekm csak egy 30ezer forintos Schubert van (már nem gyártják) de az is elég halk. Mit tudhat akkor a nagytestvér?
vannak egészpofások. Na, majd a 31-i túrán meglássuk, addig nem rakok fel semmit. Lehet, hogy az én bukóm szar, de mentem most vele füldugóval, és így csak a motort hallgattam, nem a szelet. 11.000-nél állat hangja van
Szerintem nem kell plexi! Én 160 alatt ritkán járok vele, és ott még nem kell. 160 feletti száguldásra meg nem a GSR lett kitalálva! Nem azt mondom, hogy néha nem megy az emberfia többet, de nem sokszor és nem tartósan.
Meg szerintem ronda is.....
Amúgyis a GSR élvezete a kanyarokban és a kigyorsításokban van, nem a 200 feletti száguldozásokban. Szvsz!
Pedig nekem sem hiányzik, annak ellenére, hogy korábban fejidomos paripát akartam. Lehet, hogy van egy tartomány, ahol jól jönne a szélvédelem, de már nem tennék rá semmit
Lássatok szépet !
A mittomén meg kb.: halványlilaf..ngomsincscsaklustavagyoksokatgépelniésrövidítek
Gondolom jobban véd, dizájnosabb, meg mottomén.(nem igazán vagyok otthon a témában )
A GSR nem egy hasalós motor, nem mindegy, mennyire emelkedsz ki az ülésből. Még az is lehet, hogy a plexivel pont ártanál, mert átlagos magasságú embernek a feje fölé tereli a dolgokat, neked meg a sisakra. És lehet, hogy nincs akkora állíthatósága a dolognak. Vagy ha van, akkor meg már tényleg elég hülyén nézne ki....
120-ig egyébként nincs gond, a felett sem annyira gáz, de hosszabb távon zavaró.
Nekm csak egy 30ezer forintos Schubert van (már nem gyártják) de az is elég halk. Mit tudhat akkor a nagytestvér?
Nagy db testvér, ne aggódj, ami késik nem múlik, csak soká jön. A szponzorom bemondta az unalmast, most keresek újat
Meg szerintem ronda is.....
Amúgyis a GSR élvezete a kanyarokban és a kigyorsításokban van, nem a 200 feletti száguldozásokban. Szvsz!
Neked csak villanymotorod van...
Nekem van, de pár órás utakra nem használom, lehet hosszabbra sem, pedig az én sisakom is zajos. Akkor nem hallani annyira a dödörgést