en nem tudom de szerintem annyira kocsogok az autosok hogy az valami kifelyezhetetlen, nem tudom miert szerintem halvany lila fingjuk sincs hogy mi az a motor hogy lehet vele megallni , mintha egy kis kecskeszarvu biciklit latnanak szerintem . Nem tudom mikor lesz valami valtozas de ez igy nem tul jo .
Jössz Te is Papa?elleszünk bammmeg!Rád fér egy kis pihenő szerintem!A szervízelést majd megoldjuk!Max én megcsinálom elvégre van konyitásom a dologhoz!
sajnos ugy nez ki hogy a motros sodrodott ki , habar vannak ketelyeim , de ez all a rendorsegi jegyzokonyvben , es azt hiszem hogy igy is van . Az en velemenyem az hogy az egesz dolog a tapasztalatlansagnak koszonheto, ugyanis a kanyar utan szinte egyenes reszen tortent az eset. Valoszinunek tartom hogy be volt dolve a kanyarba es melpte a szembejovo auto , vagy az is lehet hogy az autos is vagta a kanyart , nem tudom , de gondolom hogy elengdte a gazat talan egy kicsit megfekezte , a motor felallt es mar nem tudta bevenni a kanyart . Ezek mind feltetelezesek , de allitolag kb 80-90 el mentek .Aki elotte ment annyit latott hogy az auto huzodik lefele az utrol
Battaaaa meg baaaammmmmeeeeeggggggg,wááááááááá,nnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeee
eeee!
De rossz látvány egy meghalt GSR!Leszakadva A KUTYUKA FEJE ÉS OTT VAN A TESTE MELLETT!
Nekem is majdnem sikerül összehozni egy köcsögnek a dupla záróvonalnál megfordulva egy álló kamion mögül!Hozzá kell tennem tavaj így halt meg a barátom SZász Péter 10 kilométerrel arrébb!
De miért nem lett baj,mert kivételesen 70nel mentem és a lélekjelenlétemnek és a rutinomnak köszönhetően kivédtem a helyzetet!ezért kell gyorsabban közlekedni mert akkor nem elém fordul ki hanem mögém a köcsög!
nem en vezettem , en jovo heten kellet volna vizsgazzak, mert meg nem volt jogsim motorra, persze nem volt biztositas.
Aki vezette nagyon megserult , leginkabb fejserulesei vannak es egy keztores, a jobb keze tort el . A fejserulese is annak a kocsog autora feliimprovizalt kemeny vas csomagtarto miatt van. Amugy szerintem atrpult volna folotte es egy nagy suppanassall megussza
És Te Dody papa?
Srác jobban van már?
Jobbulást neki!
eeee!
De rossz látvány egy meghalt GSR!Leszakadva A KUTYUKA FEJE ÉS OTT VAN A TESTE MELLETT!
Nekem is majdnem sikerül összehozni egy köcsögnek a dupla záróvonalnál megfordulva egy álló kamion mögül!Hozzá kell tennem tavaj így halt meg a barátom SZász Péter 10 kilométerrel arrébb!
De miért nem lett baj,mert kivételesen 70nel mentem és a lélekjelenlétemnek és a rutinomnak köszönhetően kivédtem a helyzetet!ezért kell gyorsabban közlekedni mert akkor nem elém fordul ki hanem mögém a köcsög!
Tájékoztatlak hogy a minőséget 10 000 km es szervizperíódus hűen fémjelzi!
Tényleg Kyke! Hol szervizelsz majd ?
Mi és hogyan történt?
Aki vezette nagyon megserult , leginkabb fejserulesei vannak es egy keztores, a jobb keze tort el . A fejserulese is annak a kocsog autora feliimprovizalt kemeny vas csomagtarto miatt van. Amugy szerintem atrpult volna folotte es egy nagy suppanassall megussza