Hali abolcskei!
Megoldjuk!nem para!Nagyon várom már!A haverom fizeti mert nem akar egyedűl menni!nekem csak költő pénzt kell vinnem!Minden zsírozva van!viszek olajat a Cb oldaltáskájában és majd ott csere és vissza!
ric!
Tervbe van de te nem jöhetsz,mert egy állat vagy az utakon!Ezt ma erősítették meg!Hívott egy győri ismerősöm,hogy szóljak neked!Baammmeeeegggg nem hittem el!
Jó estét all!
Tarka minden tiszteletemmel fogad a legmélyebb gratulációmat!
Kaptam egy jó túralehetőséget,ki tart velem?
Május első hetében 2 motorral megyünk ki Malagára egy hétre!Oda vissza 6000km!
Dody papa ez neked bejáratásnak épp ideális lenne a Bullkutyukádnak!
Ezúton szeretném megerősíteni, igaz későn (vagy korán ), hogy a mai napon jóízűen elköltött szegedi hallé ugyancsak ízletes és embert-gyomrot visszacsalogató
Nem tudom én hogy tudnám kivitelezni, de remélem van tervbe véve idén is egy szögedi túra...
Ez nálunk is emígyen van! A moci mindig egy támadási felület!
Sajna nincs itthon BARBI BABA KOLLEKCÍÓ!Így tudnánk mi is védekeznyi!
De ha bármi van,hívj nyugodtan,még akkor is,ha csak érvelnyi kell Maminak!
Ha tudok segíteni valamiben..akkor SZÓLJ,VAGY HÍVGY SYRUS6!
Sajnos még nem ingyenesen hívható a számom:0620/323-0189
De az a fő,hogy semmi bajod!A motor szerelhető...pótolható!
Én nem is voltam károsodva,csak a drágaszág! Most még nemtom,h mikorra lesz belűle vmi,me még el se nem tudtam vinni+még próba cseresznye más megoldás!
Megoldjuk!nem para!Nagyon várom már!A haverom fizeti mert nem akar egyedűl menni!nekem csak költő pénzt kell vinnem!Minden zsírozva van!viszek olajat a Cb oldaltáskájában és majd ott csere és vissza!
Tervbe van de te nem jöhetsz,mert egy állat vagy az utakon!Ezt ma erősítették meg!Hívott egy győri ismerősöm,hogy szóljak neked!Baammmeeeegggg nem hittem el!
Tarka minden tiszteletemmel fogad a legmélyebb gratulációmat!
Kaptam egy jó túralehetőséget,ki tart velem?
Május első hetében 2 motorral megyünk ki Malagára egy hétre!Oda vissza 6000km!
Dody papa ez neked bejáratásnak épp ideális lenne a Bullkutyukádnak!
Töltöttél le a netről szegedi hallevet?
Ezúton szeretném megerősíteni, igaz későn (vagy korán ), hogy a mai napon jóízűen elköltött szegedi hallé ugyancsak ízletes és embert-gyomrot visszacsalogató
Nem tudom én hogy tudnám kivitelezni, de remélem van tervbe véve idén is egy szögedi túra...
Holnap rád is csörgedezek,oszt majd +dumáljuk,h mi a rák is van!
Szólj tényleg!Segíteg amiben tudok!
Sajna nincs itthon BARBI BABA KOLLEKCÍÓ!Így tudnánk mi is védekeznyi!
De ha bármi van,hívj nyugodtan,még akkor is,ha csak érvelnyi kell Maminak!
A számod már +van!
Ja szerelhető,csak nem mind1 h mit kóstál!? Má mami szíjja a vérem,h tutti 1csomó lét el fog vinni!
Sajnos még nem ingyenesen hívható a számom:0620/323-0189
De az a fő,hogy semmi bajod!A motor szerelhető...pótolható!
Itten vok!Csak sok volt a dolog!Most az autót tittogattam+ápolgattam!