Gino!
Remélem hallottál és láttál engem is! Jaj, de jó is volt, mintha csak motorosok közlekedtek volna ma Esztergom felé! Szinte végig fél kézzel kellett vezetni, annyit kellett köszönni!
Hááát, olyan buli nem szokott nálunk lenni, hogy party service -el kelljen megoldanunk a kaját.
Igazából max 3-4 vendég jön egyszerre mini Moto Gino-t látogatni....
Őrület volt......
Nyomom a szorgalmi feladatokat,viráglocsolás,mosogatás......zzzzzzzüüüümmmm...
egy motor,vágom az új lécet a galéria lépcsőjéhez....zzzzzüüüümmmmm.....olajozom az ajtókat
...és megent....zzzzzzzz...toporzékolni tudtam volna mint az 5 éves gyerek a tehetetlenségemben,
és hallom,hogy motorostársaim nyomják....Jaaaaajjjjjj...de legalább nekik megadatott!
de ez no busa!
Remélem hallottál és láttál engem is! Jaj, de jó is volt, mintha csak motorosok közlekedtek volna ma Esztergom felé! Szinte végig fél kézzel kellett vezetni, annyit kellett köszönni!
Valahogy így:
Utána mondjuk én is megtekertem a bringát Dobogókő-Esztergom-Visegrád útvonalon.
Igazából max 3-4 vendég jön egyszerre mini Moto Gino-t látogatni....
megdumálgyuk oszt gyösz,vagy viccek én neked,mert nem étterem vagyunk,hanem party service!
Nyomom a szorgalmi feladatokat,viráglocsolás,mosogatás......zzzzzzzüüüümmmm...
egy motor,vágom az új lécet a galéria lépcsőjéhez....zzzzzüüüümmmmm.....olajozom az ajtókat
...és megent....zzzzzzzz...toporzékolni tudtam volna mint az 5 éves gyerek a tehetetlenségemben,
és hallom,hogy motorostársaim nyomják....Jaaaaajjjjjj...de legalább nekik megadatott!
Én együtt éreztem veled, mert nem gurultam én sem.
Remélem mociztatok helyettem is?
Remélem majd valóra is válik.
gyühetsz annékü is
Az is rugó, bammeg.....
Viszek 3 golyóstollat, oszt rendben is vagyunk!