Köszi, az enyém folyamatosan szokja a dörgést
Ma is tuti kihalt minden baci a kipuból. Pedig még csak 1560km van benne. Nemsokára jöhet a hadd el had. Annyira menni akar...
Látom többen a feketemágiát használtátok,h ímígyen tudassátok,h hol a rekettyésben kóválygok!
Álmot láttam,s most itten vok!
Az a nagy büdi szitu,h vége a betegszabinak és így ritkábban kerülök gép elé! Mostmár meló 1000-rel!
De igérem mindig képben leszek!
Ó kedves hidi, rád még ezért a csúnya mérges fejekért sem tudok megharagudni!
Már az őszinteség is hiba?
Jó újra látni a fórumon, remélem a nyáron azért néha túrákra is eljössz!
A főztödet inkább az anyósomnak adnám.....
Az igaz, hogy nem egy Suzuki , legalább most már mást is cseszegethetünk a Rece mellett.....azért jobb ha tudod, biciklitolást nem vállalunk! De azért jár a gratula az egyik Klánalapítónak és minden túrán résztvevőnek. Remélem mindenki úgy gondolja, hogy továbbra is köztünk a helyed a túrákon! Én személy szerint meg is sértődnék, ha nem lennél....
Ha nem Sárváron, akkor én is Veszprémben csatlakozom. Amíg bevárjuk a többieket, addig Te nosztalgiázhatsz az én bejáratott gépemmel, én meg szoktatom a vasad a túravégi tempóhoz Már úgyis lesz rutinom a bejáratáshoz Mit szólsz?
A program tetszik nekem.
Szeretnék résztvenni!
Vszinű hogy Veszprém csatlakozással jönnék.
Talán nem gond ha már a márka megváltozott és a Többiek elnézik nekem.
Ha másnem alapítói jogon szeretnék részvenni!
A menetsebességgel nem lesz gond hisz az általad közölt szabályzattal egyetértek és számomra megfelelő és betartható. Na jó a végén szokásos csapatás már kimarad.
Bevallom ez is motivált a csere mellet.
Az időjárásban meg bízzunk!
Üdv Neked és köszi a szervezést!
Ja 1450 e ft a vas beszámítási ára !
De legalább már nincs rá gondom !
Ja és 20. án veszem át így a túra remek lesz mint bejáratás !
Nagyon kedves vagy !
Na persze mikor nem ?
Jövök az tuti !
Csak majd Ti állandóan tangolgattok én meg a 20 literes tankal csak ballagok !
Valami étterem azért legyen ámarra odafigyelni Laca !
Üdv:
Dody