Ma hivatalosan is Gsr tulajdonos lettem. Nagyon örülök neki és valóban egy kiváló motor.
Köszönöm mindenkinek aki segített, főként TOMMCAT kollégának, aki még el is kísért megnézni ezt a szépséget
Szeretnék venni valamit, hogy szebb hangja legyen a motornak, belinkeltem mit néztem ki, de nem tudom, hogy felmegy-e a gyári helyére.
Valaki tud segíteni? http://m.ebay.com/itm/EXHAUST-...
Minden megmaradt GSR alkatrészem eladó egyben.
(17e km-es komplett blokk, SDTV sor, zárgarnitúra 2 kulcs+immo+ECU, műszercsoport panel kék világítással, szenzorok, kapcsolók, légszűrőház, 2 db tank AC, kutyacsontok, hátsó villa tengely, kábelköteg, javításra szoruló bukócső pár, ülés alatti müa., gyári sosem használt szerszámkészlet, tank kitámasztó pálca, tükör és karok tartozékai.....apróságok.
Ezek új árban értendők: gomba:20-25 ezer ,úgy latom givi plexi van rajta :35 ezer ,givi doboz+konzol :80 ezer,emelő:12 ezer, szem :2500 ft ,kipufogó
: 120 ezer,táska 20 ezer!
Helló!
Most olvastam,hogy motorvásárlás előtt vagy és GSR a választásod ,én nyíregyházi vagyok de Tiszabercelen lakom ,itt a környéken hárman vagyunk GSR-ek,ha valamiben segítségre szorulsz szólj nyugodtan.
Azon a motoron amit nemrég linkeltem kb milyen értékűek az extrák?(bukógomba, doboz+konzol, plexi, gyári táska, kipufogó, emelőszem, emelők)
Hétvégén fogom megnézni ha minden jól megy és kíváncsi vagyok mennyit érnek ezek.
Talán mohácsról