Sziasztok
Holnap ha nem esik akkor legyen Alföld.
Szonok lesz a cél. Én Érdről tìz órakor indulok a 4-es út felé a városon keresztül. Tehát Üllői út.
Aki csatlakozna az jelezze hol és kb mikor. A négyesről nem kéne letérni szerintem.
06 20 886 4799
Szevasztok, holnap kötelező munkanap (erről megfeledkeztem) így nekem a család miatt max egy találkozási pont férhet bele vasárnap es ott egy gyors pacsi/duma. :( Írjatok ki merre mentek es meglátom mit tudok megoldani.
Ha úgy alakul a hétvégém ahogy terveztem, és netán az Alföld fele veszitek az irányt, jó idő esetén én is be csatlakozom. Jó lenne valami telefonszám, amit hívhatok vagy írhatok rá, hogy merre jártok...
Sziasztok !
Részemről minden ok, esőmentes nap esetén 100% a részvételem. Gondolom, ha lesz pontos infó gyülekezési pontról, és menet tervről, arról olvasunk majd itt. Én amúgy Jászberény...:-)
Megfelelo ido esten legyen csak motorozas , szombat estig jobban latjuk mi varhato.
A szolnoki vonal Reptar latogatast szervez Vasarnapra :http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&topic_id=784&session_id=1OAjEVWqCfKsUrEP0nGWsuXoHTGwtz1c&limit=100&offset=0&g=motorbike_forum_Szolnok_k_rny_ki_motorosok
3. Dzsee, de csak jó idő esetén tudok csatlakozni. Helyszínről, időpontról van valami infó? Márt csak az indulás végett, mert volt szó Budaörsről, azért az nekem kb másfél óra.
Jelenleg szemetel az eso Szolnokon .
Reggel is jelzek.
Ha esik akkor én sem indulok
Delben ott vagyok a Turbo korforgalomnal levo Mol kuton !!!
A szolnoki idojarasrol este es reggel irok !
Ha gongolod eljöhetnél egy darabig velem.
Köszi h reagáltál
Holnap ha nem esik akkor legyen Alföld.
Szonok lesz a cél. Én Érdről tìz órakor indulok a 4-es út felé a városon keresztül. Tehát Üllői út.
Aki csatlakozna az jelezze hol és kb mikor. A négyesről nem kéne letérni szerintem.
06 20 886 4799
A mai idojaras megfelelo lenne vasarnapra
Priváltba dobsz egy számot?
Monnyad merről jösz, úgy intézzük mindenkinek jó legyen
Részemről minden ok, esőmentes nap esetén 100% a részvételem. Gondolom, ha lesz pontos infó gyülekezési pontról, és menet tervről, arról olvasunk majd itt. Én amúgy Jászberény...:-)
A szolnoki vonal Reptar latogatast szervez Vasarnapra :http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=forum&topic_id=784&session_id=1OAjEVWqCfKsUrEP0nGWsuXoHTGwtz1c&limit=100&offset=0&g=motorbike_forum_Szolnok_k_rny_ki_motorosok
1. Hentes0910
2. Tybee
aki, akik korábban jelezték, h jönnének, írjanak már egy á vagy bét.
kössssszii