Egy kérdésem lenne a GSR 600 tulajoktól!
Aki felismeri magát nyugodtan irjon!
Minden hétköznap reggel 6:10 és 6:25 között látok egy fekete gsr600-at kék helyzetjelzővel , nem gyári kipufogó, alacsony a pilóta... bp. 17ker Cinkotai úton!
Amennyiben még nem fagyott szét, Szívesen elcsevegnék vele!
(17. Ker.-ből egy ismerősömmel össze szedjük a motorosokat)
Előre is köszönöm
Szia! Ha megengeded adnék egy kis segítséget
Miután kiválasztottad a képet NE ismétlem NE NYOMJ A MENTÉSRE!!!!!
Csak lépj át egy másik menü opcióra, aztán megjelenik a kiválasztott képed!
Ugye milyen egyszerű
U.i lehet 1x 2x meg kell ismételni
Hello
Köszönöm. Akkor én leszek itt az első fecske. Remélem azért majdcsak leszünk többen is. Szerintem átnézek majd a motorozz.hu-ra is. Azért remélem maradhatok...
Sziasztok! GSR-600 hoz rendeltem ezt a vörös szetett, ( markolat,kormányvég súly,emelőszem, és a karok) de nekem már nem aktuális a típus, ezért eladnám. Komplett 20e Ft.
Szia
Gratula a vashoz!
Szerintem itt Te vagy az első 750-es, viszont velünk a nyári túrákon szokott gurulni egy lány , neki az van. Ő viszont a motorozz.hun ìrogat
A mai napon tulajdonosa lettem egy GSR750 gépsárkánynak. Szerelem volt első látásra
Kinek van még itt ilyen masinája? Ugyan még egy centit sem mentem vele, de szivesen cserélnék tapasztalatokat időről-időre. Meg aztán látom, hogy gurulgattok is együtt, alkalom adtán ebbe is beszállnék ha lehet.
Sziasztok!
Azt szeretném meg kérdezni kinek mi a véleménye kormanyvégsulyról? Kell nem kell, szitál nem szitál,! Csak egy kormány lezáron gondolkodok.
Válaszokat köszi.
Akkor bingó
Szia Árpi!
Nállam más a helyzet. Nekem egy év eleji és egy végi tünik ideálusnak. Toscana és Prága a valószínű. Idén utassal megyek sok lesz a hágó a Svájcin, van olyan szakasz ahol 128 visszaford van.
Vigyázz magadra, tartsd be az utasításokat és épülj fel mielőbb! Ott leszel velünk a Pilusben is, tudom, csak nem testben hanem gondolatban.
Akkor bingó
Szia Árpi!
Nállam más a helyzet. Nekem egy év eleji és egy végi tünik ideálusnak. Toscana és Prága a valószínű. Idén utassal megyek sok lesz a hágó a Svájcin, van olyan szakasz ahol 128 visszaford van.
Vigyázz magadra, tartsd be az utasításokat és épülj fel mielőbb! Ott leszel velünk a Pilusben is, tudom, csak nem testben hanem gondolatban.
Ebben a sorrendben teljesitjuk azt a 2 turat , a 3. Cseh az meg ketseges a Bulgart kihagyom .Joooo lesz ez az ev is Misinek koszonhetoen !!! Terded rendben van mar ???
Kar hogy nem tudsz jonni 7vegen Pilismarotra de 1 az egeszseg .
Aki felismeri magát nyugodtan irjon!
Minden hétköznap reggel 6:10 és 6:25 között látok egy fekete gsr600-at kék helyzetjelzővel , nem gyári kipufogó, alacsony a pilóta... bp. 17ker Cinkotai úton!
Amennyiben még nem fagyott szét, Szívesen elcsevegnék vele!
(17. Ker.-ből egy ismerősömmel össze szedjük a motorosokat)
Előre is köszönöm