Na ezt látod nem tudom, majd ha találkozom vele megkérdezem.
Amúgy az enyémen is kell majd tárcsát cserélnem idén, műszakinál mondták hogy üt, meg már határon volt a % épp megfelelt. Ránézésre pedig nem tűnik rossznak, szervizben is mondták hogy nyugodtan használjam ki a következő műszak vizsgáig. Az új szett egy 100-as lesz majd, plusz betétek és munkadíj.....nem lesz olcsó.
Az első motorvásárlásom előtt állok, eddig édesapám FZ6 N típusú yamahajával motoroztam, de eljött az idő, hogy sajátot vegyek, hogy akár együtt is gurulhassunk és ne kelljen haza járkálnom a motor miatt.
Tetszik nagyon az fz6, de mivel már a családban van egy olyan gondoltam más típus kellene, így jutottam el a GSR-hez. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy van a forumozó kollégák között valaki Győr / Pápa környékén aki tudna segíteni a motorvásárlásban, illetve tudnátok e ajánlani valami jó vételt a hirdetett motorkerékpárok közül. Sajnos a keret a motorra nem túl sok, szeretném megúszni papírokkal együtt 850-900 ezer forintból, így még maradna pénz az olajcserére stb.
Előre is köszönöm a segítséget nektek.
üdv.: Gergő
Saját munka, nem túlnyomásos , sima csepegtetős.A kupakon lévő cső a feltöltést szolgálja az ülés alá van vezetve .Töltéskor meglazítom a tartály kupakját és fecskendővel tudom nyomni bele miközben a laza kupak elengedi a levegőt az olaj fölül , majd visszazárom. A montenegrói Túrán a tartály fele sem fogyott el.Kb 2500 Km alatt.
Mielőtt bármit csinálsz vele , ellenőrizd le az olajszintet úgy hogy az első kerék ne érjen le , a levegőbe legyen.Kitekered a tetején lévő zárókupakot és a rugót kivéve 114 mm-nek kell lenni az olajszintnek a felső éltől.A rugó hosza 327 mm kiszerelt állapotban.
Motort szeretnék vásárolni tavaszra.Nincs elképzelésem,hogy mi lenne a célszerű,árba ill tipusban. Kb 500-ezret szánnák rá. Kisebb turákra ill. a motorozás élményét gyakorolnám rajta. Abban kérném a segitségetek.hogy kb mit válasszak. Van kilátásban egy sv650-es ebben az árban. Nem tudom ,hogy az megfelelne-e ?
Nem volt olyan gond hogy megszorult volna.
Ahogy szoritod az anyat elkezd forogni a szegecs , kozben WD 40-nel fujom.. Tok jooo!
http://youtu.be/HNwX-isdJkQ;t=63s
Amúgy az enyémen is kell majd tárcsát cserélnem idén, műszakinál mondták hogy üt, meg már határon volt a % épp megfelelt. Ránézésre pedig nem tűnik rossznak, szervizben is mondták hogy nyugodtan használjam ki a következő műszak vizsgáig. Az új szett egy 100-as lesz majd, plusz betétek és munkadíj.....nem lesz olcsó.
Mosonmagyaróvár mellett van ez az eladó GSR
https://new.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/gsr_600/suzuki_gsr_600-10817767
ismerem a motor előéletét, az előző tulaj egyik ismerősöm, aki 1 éve adta el egy másik helybeli srácnak, most ő árulja.
Az első motorvásárlásom előtt állok, eddig édesapám FZ6 N típusú yamahajával motoroztam, de eljött az idő, hogy sajátot vegyek, hogy akár együtt is gurulhassunk és ne kelljen haza járkálnom a motor miatt.
Tetszik nagyon az fz6, de mivel már a családban van egy olyan gondoltam más típus kellene, így jutottam el a GSR-hez. A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy van a forumozó kollégák között valaki Győr / Pápa környékén aki tudna segíteni a motorvásárlásban, illetve tudnátok e ajánlani valami jó vételt a hirdetett motorkerékpárok közül. Sajnos a keret a motorra nem túl sok, szeretném megúszni papírokkal együtt 850-900 ezer forintból, így még maradna pénz az olajcserére stb.
Előre is köszönöm a segítséget nektek.
üdv.: Gergő
Van egy eladó új textildzsekim, ha valakit érdekel! Sajnos nem lett jó a mérete: http://www.kepesmotor.hu/texti...
Maszek gyártás , működik !!!
Használ valaki közületek láncolajozót? Hatékonyabb, mint a spray? Milyen típust érdemes választani?