Van .http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=5545&session_id=ZnAOlIFk996Oap8zsO60JJXFtvjghm53
Augusztusban megyünk . Tavaly voltunk szeptemberben.Jóóóó időt fogtunk ki.Fürödtünk is a tengerben.BUDVA-n volt a szállásunk.
Holnap indulunk a DOLOMIT-okba ...
50 ezer felett vagyok Km-ben a GSR-ben.
Most cseréltem le az eredeti hátsó fékbetéteket , elöl még gyári van .
+ visszatettem a gyári kipufogót is , olyan lett mintha villanymotoros lenne
Sziasztok!
Barátom eldobta a motort!(szerencsére könnyen megúszta!) alkatrészeket keresünk! Jobb oldalán csúszott! Erre az oldalra kellene pár dolog:
-lábtartó, fékpedál, fékkar, féktartály, tükörtartó alumínium konzol, tükör, kormány, műanyag elemek az összes....
Lehet hogy nem mindent sikerült leírni, de még bővítem a listát!
GSR 600 2006
Előre is köszönöm a segítséget!
Graula Tibcsibà
Ezt kell csinálni, nagy túrákat új hejekre
Üdv neked is Abdul, hogy volt stived attól a cb-től megválni??? Szép az utód is, jó választásnak tünik. Vigyázzatok egymásra!
Wow, irigyellek a sok túra miatt, nekem a gyerekek óta már Szardinia maradt. Nemrég jöttünk haza, újra hihetetlenül szuper volt, XR jó választás, sor4ről nem tudok lemondani ;).
Zsolt is volt, új FJRrel, mert a régit áprilisban kiütötték alóla, motor TK lett, ő nagyon szerencsésen megúszta komoly sérülés nélkül.
Vigyázz magadra aztán jöjjenek a fotók;)
T.Sanyi mobilszáma kellene,valaki tudja? Henti? ( Vagy Dínóka,mert Ő mindent tud!) :D