Vagy -és ez tűnik a legjobbnak- Te beálldozod magad, mondván Te vagy az a gósztrájder aki itt motorozott addig én motorral a hónom alatt elsétálok tyúklépésben laoszig is akár
Éjjellátó készülék + Henti ötlete ( a szimulátoron való gyakorlás) és belekalkulálva hogy a Tekkeseknek is ugyanazok a körülmények állnak majd rendelkezésre= Hentivel meglógunk,a pályán nem érnek utol.
A második körre általuk építendő célegyenesbeli fizikai akadályról ne beszéljünk,mert az nem utolérés!
Könnyen utolérnek sötétben.
1. Nagyon lassan mész.
2. Valahol fexel a kanyarban. (ugyanis a ring nincs kivilágítva és a motor meg előre világít, nem oda a kanyarba ahova bedöntesz = perec)
Nem tűnik jó ötletnek....szerintem a Tekkesek hoznának ki! Mondjuk azt el nem tudom képzelni,hogyan êrnének utol a pályán??? Na ebbe ne menjünk bele....
Majd jövőre.
Magyar-Fehérorosz jégkorong meccs nagyobb élmény volt mint tuti rommá ázni a ringen
Lopozzunk be vmeik éccaka, ugyse veszik észre, ha igen max kikűdenek
Reggel esett, délben elállt,mire kigurultam a garázsból megint zuhog....elmászok boltba,haza ,ebéd...hoppácska: kiderült az ég,akkor mégis az eredeti forgatókönyv szerint, garázs kinyit, motor kigurít,és olyan zápor zúdult le,hogy azzal a lendülettel vissza a garázsba. Na erről ennyit,majd talán jövőre. ( közben a Ringen lévő emberem telón jelezte hogy ott is szakad az ég...)
Gyakorlati tapasztalat, finom műszerész kezek és eszközök.
Nyugalom és ismerete annak a készüléknek, amit szétszedsz. Hol és mit és mennyire lehet...stb.
A második körre általuk építendő célegyenesbeli fizikai akadályról ne beszéljünk,mert az nem utolérés!
Addig itthon szimulátorozok
1. Nagyon lassan mész.
2. Valahol fexel a kanyarban. (ugyanis a ring nincs kivilágítva és a motor meg előre világít, nem oda a kanyarba ahova bedöntesz = perec)
Majd jövőre.
Lopozzunk be vmeik éccaka, ugyse veszik észre, ha igen max kikűdenek
Nyugalom és ismerete annak a készüléknek, amit szétszedsz. Hol és mit és mennyire lehet...stb.
Nincs ebben semmi okosság és tojás sem.
Pixel hiba képpont felbontásos kijelzőn lehet.
Folyadék kristályos kijelzőnél szegmens van.
Az enyemen is pixel hiba volt , szetszedtem es levoltak torve a labak a kijelzorol.
https://www.sportmotor.hu/foru...
Probat meger !!!
En a lengyel oldalakon talaltam akko egesz jo aron komplett muszerfalat .
Egyébként meg szegmens (nem pixel) hiba lehetne csak.
Egyébként ha lenne bármilyen hibája, odaírtam volna.
ui: Kilométer órát kerestél. Ha komplett házzal kell, akkor javaslom műszerfalat keress.