Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép az estét
Mi van itt ?
Vagy inkább mi nincs
Fogsz. Erőből kell lenyomnod kb... a kanyarban. Én egyet már elfogyasztottam...de nem volt valami nagy az élvezeti értéke.
Henti boy: a kamera az egy Interphone Motioncam HD. 58 a bolti ára.
Búék meg ilyesmik! Jelentem a GSR em megvan, és továbbra is marad. Örülök, hogy vagytok még ! Kicsit elsodort az élet, de már ismét teljes a kép, tehát vagyok!
Üdv. Ha valakit érdekel gsr 600 gyári hátso kipufogó dob..szoljon
nem olcsó , de legalább drága
Van már ilyen is !GIVI S320
Bármely GIVI -s től beszerezheted, de csak olyan cucc van hozzá amivel a GIVI bukócsőre könnyedén felszerelhető és teljes kapcsoló + kábel szett relével , biztosítékkal.

A bilincshez van egy szűkítő adapter amivel átmérő 26mm-esnél vékonyabb csőre is alkalmassá teszi a rögzítést.GIVI S310
Szia!

Ez tetszik nekem is... hol lehet beszerezni? és mennyi az annyi? tényleg van hozzá villáraszerelő cucc, mert nekem ilyen bukókeret nincs amire fel lehet tenni Jól világít? :D
Olyat adtak vele felár nélkül , bele alkudtam !
A villára szerelve kanyarfényszóród lenne
Látni vagy nem látni , ez itt a kérdés !
Ja !
Sziasztok!

Nekem is lassan elkezdődik a szezonra való felkészítés a motoron..... (egy "laza" államvizsga után) Szeretném, majd a rendszámom is feljebb tenni (sok fórum társnál láttam jó megoldásokat).... hol tudnék beszerezni egy ilyen gyári rendszámtábla tartót? nem akarom a sajátomat szétvágni.... hátha kell még
Nagyon felvilágosult leszel.
Én lámpa lázban vagyok !
Jöhetnek az újabb kilóméterek !
Szép estét én D.I.D 525 ZVM-X, JTR1792.48, JTF520.16 Motul 5100 +szűrőn vételen vagyok túl. Így már a világiasítás tusingolásán nem gondolkozom.
Az éjszakai világítás erősítésére gondoltam .GIVI S310 ! .Puding próbája az evés...
Jó Estét !
köszönöm a válaszokat!
marad a gyári méret
persze az is kell bár én mostanában nem nagyon állitólag igy is egy állat vagyok
nekem nagyon nem ez a tanulság a sztoriból, nagyon szépen fogyasztok azóta is
bocs, csk römizek a másik oldalon
látod az eber mindig tanul
másnem hogy ne igyon annyit