No a mai nappal én is beléptem a GSR tulajok táborába, egy 2008-as sötétkék vas nyergében! :)
Ezúton is szeretném kérdezni tőletek, hogy ha valakinek van user manual akkor azt szívesen venném pü-ben. Neten csak service manualt találtam, amit szívesen átadok én is bárkinek, akinek kell! :)
Még vár rám a vizsgáztatás, meg az átírás, de összességében azt hiszem első blick-re sikerült egy nagyon jó kis vasat megvennem! :)
közben rájöttem,hogy amit ebay-en találtam, a t255 számú, az csak az oldaltartót akarja takarni, nekem viszont az sr116 kellene, ami a hátsó doboztartót jelenti, de külföldről is csak annyiért találok szállítással, mint ha itthon venném...
Az első a szövettáska távtartója a második maga a csomagtartó a platnival.
Ha dobozt és szövettáskát akarsz együtt használni mindkettő kell ha csak dobozt akkor a második a nyerő.
Nekem a gyári gumik vannak a mocin, és nincs semmi viszonyítási alapom, hogy milyen lehet egy jobb gumival... :S Én is várok egy jó tippet, hogy milyenre cseréljem, ha tényleg ennyire érezhető a különbség. Amúgy első nagy motorom és ezért nincs tapasztalatom a gumikkal kapcsolatban. Madarasra én is megyek, szívesen megismerném a kedves fórumozókat! :D
SOMIL az apám vadonat új NagyPolskián volt / 1977 / és rövid időn belűl berepedezett a minta köz . Majd megjelent az acél radiál változata , na az már tuti jóóó volt .
Áprilisig nem műszakiztatom le a GSR-t , utána OK !
Felkeressük a zöldségeseket is ha nem akarnak jönni ...