Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esztergom, ill. Budapest környéke..
Sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy mennyibe fáj kb egy első csapágy+munka? ill, mit ajánlotok hova vigyem? Köszi az infót!
Este holnap reggel felugrik a gépre majd tolok vidit róla
Aztán le kellene zsíííííírozni még ez idényre egy dörrentő találkozót többedmagunkkal ?

Amúgy ne ölelgess mert a seggedbe dugom a végét ..........melegen
Ez kipufogó dob.....nem zsír!
zsííír
De voltam erre csak nem tudok hozzászólni a magas szintű szakmai vitákhoz amikre Te itt válaszolgatsz kínodban, ehhez Én kevés vagyok ............
Olaj ide olaj oda, xenon előre alulra csomagtartóba, szélvédő egy nakedre ? minekdekellnemkellezronda, kipuff elszíneződik ha hőterhelés éri ? csoda számba megy :))), gumi kopik vagy sem ha tapad vagy sem ? stb stb nehéz kérdések ezek

Amúgy nekem se hiányoztál .........
Mi van veled?
Rég jártál itt..... nem mintha baj lenne csak jó lenne tudni az okát, hogy ismét előfordulhasson!
Szia Alme!

Te is a fiúkat szereted? Martin-t raksz föl magadnak!
el szineződik az akkor is ha sokat járatod alapjáraton és nincs menet szél
az enyém is elég rendesen el van színeződve de semmi gondom bajom nem volt vele és hibamentes
Remélem hogy ennyi
a Waspié is eléggé el volt színeződve, és semmi baja nem volt
Attól még lehet jó, én csak annyit mondtam, hogy valószínű jobban kiforgatták a fokozatokat, kicsit gyorsabban közlekedtek vele.
Kicsit idegesít hogy a kipufogó könyököm elvan színeződve, GTFour kolléga szerint volt hajtva a gép előző életében. Lehet hogy félre nyúltam?
Köszi! Akkor Motul lesz abból találtam egész jó áron, 10E/4L
Amelyiket gondolod, mindegyik kiváló olaj bele.
Repsol 4T Moto racing 10W-40 vagy 10W-50.... elég a 40-es is, de többnyire 50-es van belőle.
Motul 5100 10W-40 vagy 10W-50..... itt az 40-es olcsóbb és teljesen jó.
5100-nál nem kell nagyobb számú, az 5100-es is maximálisan tudja amit kell
Rendelném az olajat a motorba, Motul vagy Repsol? Látom az egyik 10w50 a másik 10w40, Melyiket érdemesebb beletenni? Szűrőbe gondolom a MAN megfelelő.
nekem van eladó ha érdekel,videó róla az adatlapomon!ha érdekel írj!
Halihóó

Szerintetek milyen sport kipuffogót érdemes tenni a kutyulira? Mindenkép, olyat szeretnék, ami tüv papiros vagy egyáltalán érdemes tenni rá mi a véleményetek?
Esetleg ha valkinek lenne eladó használt, lehet még érdekelne is
Jo a segged,kö cola?
Szevasztok
Jó éjt Urak
Megyek dolgozni , jók legyetek !