De voltam erre csak nem tudok hozzászólni a magas szintű szakmai vitákhoz amikre Te itt válaszolgatsz kínodban, ehhez Én kevés vagyok ............
Olaj ide olaj oda, xenon előre alulra csomagtartóba, szélvédő egy nakedre ? minekdekellnemkellezronda, kipuff elszíneződik ha hőterhelés éri ? csoda számba megy :))), gumi kopik vagy sem ha tapad vagy sem ? stb stb nehéz kérdések ezek
Amelyiket gondolod, mindegyik kiváló olaj bele.
Repsol 4T Moto racing 10W-40 vagy 10W-50.... elég a 40-es is, de többnyire 50-es van belőle.
Motul 5100 10W-40 vagy 10W-50..... itt az 40-es olcsóbb és teljesen jó.
5100-nál nem kell nagyobb számú, az 5100-es is maximálisan tudja amit kell
Szerintetek milyen sport kipuffogót érdemes tenni a kutyulira? Mindenkép, olyat szeretnék, ami tüv papiros vagy egyáltalán érdemes tenni rá mi a véleményetek?
Esetleg ha valkinek lenne eladó használt, lehet még érdekelne is
Aztán le kellene zsíííííírozni még ez idényre egy dörrentő találkozót többedmagunkkal ?
Amúgy ne ölelgess mert a seggedbe dugom a végét ..........melegen
Olaj ide olaj oda, xenon előre alulra csomagtartóba, szélvédő egy nakedre ? minekdekellnemkellezronda, kipuff elszíneződik ha hőterhelés éri ? csoda számba megy :))), gumi kopik vagy sem ha tapad vagy sem ? stb stb nehéz kérdések ezek
Amúgy nekem se hiányoztál .........
Rég jártál itt..... nem mintha baj lenne csak jó lenne tudni az okát, hogy ismét előfordulhasson!
Te is a fiúkat szereted? Martin-t raksz föl magadnak!
Repsol 4T Moto racing 10W-40 vagy 10W-50.... elég a 40-es is, de többnyire 50-es van belőle.
Motul 5100 10W-40 vagy 10W-50..... itt az 40-es olcsóbb és teljesen jó.
5100-nál nem kell nagyobb számú, az 5100-es is maximálisan tudja amit kell
Szerintetek milyen sport kipuffogót érdemes tenni a kutyulira? Mindenkép, olyat szeretnék, ami tüv papiros vagy egyáltalán érdemes tenni rá mi a véleményetek?
Esetleg ha valkinek lenne eladó használt, lehet még érdekelne is