Inkább nem álltam le vitatkozni velük ( 2 rendőrautó, 4 rendőr, 24 csillaggal a vállukon...).
Mégis mit mondhattam volna?:) Xenont akkor lehet beletenni, ha van automata szintező a motoron, illetve fényszóró mosó. Ilyen pedig gyárilag csak egy BMW-n van. Legalábbis amennyire én tudom.
De ha van tipped, hogy ha legközelebb megállít mit mondjak, akkor szívesen veszem és visszarakom a xenót! :)
Jogtalanul intézkedett a rendőr, maradjunk ebben.
Nem történt engedély nélküli átalakítás! Kíváncsi lennék milyen jogszabályra hivatkozva tette a feljelentést, mert simán támadható az intézkedése.
Nem is értem, hogy milyen jogon tartott ott 40 percig és közben vizsgálta a motorod.....
A Xenon-t nem úgy lehet "méri" , hogy ér-e annyival többet, hogy elkapjanak...... hanem, hogy látsz vele éjjel! Nekem ez volt a fontos.
Visszatérve a LED-ekre..... finom műszer a műszercsoport és panel, hamar tönkre lehet tenni. Csak gyakorlattal rendelkező műszerésznek ajánlom.
Akkor kipróbálom, hogy leviszem 5000-es fordulatra, és úgy közlekedek vele. Viszont a Mátrában volt, hogy 5 literes fogyasztásom volt, pedig ott 1-2-3 fokozatban mentem vele, 6000-9000 között......meg néhol 12000 !
Anno a rendőr Felcsúton megállított, és 40 percig izzasztottak mire megtalálta a xenont, s elvették a forgalmimat engedély nélküli utólagos átalakítás miatt! Visszatehetném a xenont, de annyival nem ér többet, hogy megint elkapjanak vele, aztán vihetem megint vizsgáztatni, kipufogó átszerelés, stb..!
A LED-et szerintem meg tudom oldani akkor, már csak be kéne szerezni az új LED-et!
Reggel faszikáim! Akkor rakjuk át az 1. Találkát 9.45-10.00 közé! Indulás onnan 10.00kor!,!
Egyenlőre amúgy is 13.2 fok van;( had melegedjen az idő egy kicsit ne keljen már összebújnunk bőrruciban
Menet közben is elértek hívjatok ha úgy adja ki........
Sziasztok! Lehet hogy én is csatlakoznék, ha odaérek. Gödöllő 9:30 szinte lehetetlen . Reggel 7:45-re anyát viszem a Szent Imre kórházba NST-re , jó esetbe 30 perc, haza (Szigetszentmiklós) 30 perc indulás 10 perc Gödöllő 50 perc. Elvileg 9:45. de majd belehúzok hátha. Mindenesetre ne várjatok Gödölöig hátha utolérlek bennetek. Hentinek megvan a száma majd dobok egy SMS-t neki hogy mizú. Szép estét.
Nem egyszerű a háttérvilágítás csere. SMD LED-ek vannak ráforrasztva a műszeregység nyomtatott áramkörét tartalmazó paneljára. Finom, érzékeny az egység.
Xenon kell bele, max 6000K-s és jól kell beállítani a fényszóró magasságát. Rendőr alaptalanul büntet-ne érte!
Nem feltétlenül a 6-ban töltött fordulatszám és megtett kilométer hozza létre a fogyasztást, hanem az alatta lévő fokozatok, sebességek és fordulatszámok aránya ill. előfordulási variációi is.
A GSR-em műszerfalában szeretném a háttérvilágítás színét változtatni. Gondolom mögötte a LED izzót kell kicserélni!? Bonyolult dolog szétszedni, vagy inkább hozzá se fogjak?:)
Másik kérdés:
Milyen izzót érdemes venni bele, ami esetleg inkább kicsit fehérebb, vagy kékes fényt ad, jobb fényereje van, de mondjuk még legális is? Tehetnék bele 80/100-as izzót is, de az sem túl szabályos, akkor meg már visszatenném a xenont, de a rendőrbá azt díjazza...!
A harmadik kérdés: :)
Az utóbbi időben sokat közlekedtem M0-áson, napi 20km-t. 6-ban, 6500-7000es állandó fordulaton, és 7,5 litert evett...! Szerintem azért illene ennél kevesebbet is neki! Ötlet, hogy mit tehetnék?
nem, nekem a szombat lett volna csak jó, ezért is néztem be az időpontot. A Mátraháza Gyöngyös Parád közti részt jártam be, utána tévedtem be a sárba Mátraballa felé. Felfelé nem olyan vészes, de a Kékesi kihajtótól lefelé egész komoly lukakkal és szar toldásokkal vannak még a kanyarok is tele.
Gino, én már csak ilyen rendes vagyok
Na hazaértem.Nagyon benéztem az időpontot,de én ma aksrtam motorozni
A Gps elvitt egy földútra,ahol hegynek fel-le agyagos àzott talajon teszteltwm a Gs-t csak egyszer kellett felàllítanom de azt hegynek lefelé
A Màtrahàzai szakasz borzalmasan szar menjetek Egernek inkàbb holnap. Mondjuk az enyémmel nem volt gond..
Találka 1 vasárnap. 9.30 Gödöllő , 3 főút MOL kúton!
-Henti
-Yikess
- Kériferkó+spanja
-Dr. Mackótestvér különc Ő mament
-Kriszt felírom mint az elején is de úgysejön csak hisztizik a hímkurva
-Hoji? - lélekben ott leszek Veletek
Találka 2 Gyöngyös pestfelölbefutó 3út körforgónál benzinkút 10.30!
-Fruttigyerek
-? Még valaki
Ha nem tiszta valami 06húszötharmincháromhatvankilencnegyvenhárem
Inkább nem álltam le vitatkozni velük ( 2 rendőrautó, 4 rendőr, 24 csillaggal a vállukon...).
Mégis mit mondhattam volna?:) Xenont akkor lehet beletenni, ha van automata szintező a motoron, illetve fényszóró mosó. Ilyen pedig gyárilag csak egy BMW-n van. Legalábbis amennyire én tudom.
De ha van tipped, hogy ha legközelebb megállít mit mondjak, akkor szívesen veszem és visszarakom a xenót! :)