Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ja... megjöttünk, hiányzott is a motor a szigeten :)
Kinyírnám magam ha 22e-ret birna a láncom és ez még tök normális is lenne.
19e van az enyémben és nem hajlandó még állításig se nyúlni.
Lenyelem a karonbukókm ha 28-30enél előbb kéne cserélnem.
De hát ez van.Ezekszerint ez normális.
Ha 22 akkor 22.
Zoli, ne beszélj hülyeségeket......
A GSR-en az első (RK) lánc és talán a következő D.I.D. lánc is 22-24e km körül cserés, normál haladós használat esetén. Ez normális.
Sokkal többet ? Ha alapjáraton jártak vele vagy kenték naponta. Hosszban jò és látszatra is ép de nem egyenletesen van nyúlva, kicsit rángatja kis gázon a fenekét. De ez csak engem zavar, más szerint ez semmi...
Többet.Jóval.Hacsak nem állítmődiban hajtották.Vagy nem annyi amennyi.
Állítólag az előző gazda szerint nem volt benne eddig cserélve, de lehet hogy már volt, nem tudom én vagyok a harmadik gazdi, lehet hogy az első cserélte, ő 19.000km-ig hajtotta ! Egyébként szerintem ennyit kellene bírnia ha rendesen volt kezelve, vagy tévedek?
22e-nél elég érdekes nekem ez a lánccsere.
Az enyémbe elég koszos a légszűrő, kiszedtem a héten megnézni, cserére érdet már. Olajat csak jövőre cserélek mert 2500 van benne, de láncot és gyertyát tuti kell.
Amíg kerestem a neten GSR-t addig egyet sem láttam Miskolcon, mióta megvan azóta látom ezt az ezüstöt, és ugye neked is van egy. A suzukiba is van egy piros eladó de én még annyira lepusztult példányt nem láttam.
Ménem?
Kanyargós.
Én megkerültem tegnap a Bükköt, nekem annyira nem jön be..
Azóta már hál' istennek (+ a cascónak, márkaszerviznek), egyben van a drága. Igaz plexit nem vettem még rá. jóaz ha széjjeltép a szél
Csak menni kéne!
Valamikor, még ebben a szezonban kéne, hogy visszanézek arrafelé. A miskolci barimmal tervezgetünk egy szezonbúcsúztatós kört.
Sajna a pelxi már az enyémen sincs meg.
Hála a 14 km es kanyarnak Lilla és Tárkány közt, na meg persze a kifinomult 500 km es vezetési gyakorlatomnak!
Egyébként le cseréltük ma az olajat, a levegőszűrő majdnem hibátlan volt, benne hagytuk. Mondtam a cimbinek, hogy van egy GSR, azt mondta semmi probléma, majd megadom a számát, aztán lebeszélitek
Pont olyan volt amúgy, mint a tied, csak nem volt rajta plexi.
MartIn
Nem, az enyém kék, azt amiről beszélsz valamelyik nap láttam Görömbölyön, sportdob van rajta, Marton vagy Bódis, csak egy pillanatra láttam, azt hittem te vagy.
Nemnem, őt megismerem, sötét színű volt.
Sajna az a fehér tuti nem én voltam!
Amúgy Lottóék a környéken táboroznak a hétvégén.
Lehet övé volt a "ronda" nagy fejidomos .
Csak meg ne hallja...
A tied is ezüst tankos? Miskolcon szoktam egy ugyan olyat látni mint az enyém.
Én pénteken voltam kicsit gurulni, most hétvégén sajnos nincs idő rá
Hétfőn hívlak és egyeztetünk!
Ja,de, jött még 1 szembe, Bélapátfalván, a csúnya nagy gyári idommal
Láttam ma egy fehéret, olyat, mint a Sipié, de többet nem
Szilvásváradon sasoljál hátha látod a kutyulimat mert elvileg oda került