Na lépek mint a papírkutya, de nem azért nem fogok 2 napig itt rongálni mert megharagudtam , most indulok egy 1500Km es útra amihez nincs kedvem, sajnos nem motorral megyek . Már most hiányzik a drága hogy nem látom addig
Hát ez pont a sisakodra fogja hajtani a szelet ....a vállad és a mellkasod helyett
Nekem a gyári állapot a 186 centihez.... a sisak plexi és csak a ruhám két válla volt bogaras.... máshol nem
Keresek majd képet róla , tényleg nem szép , de praktikus volt , kényelem szempontjából volt jelentősége , ha nem cibálod a gépet mint itt majdnem mindenki , hanem túrázósabb vagy , akkor ved meg , nem fogod megbánni .
Szia idegen !
Gyere én segítek neked , ne halgass ezekre a kis buzikra !
Leginkább a Ginára ne , mert nincs is GSR-e .
A zoli10 vagy 25-el , pedig abszolút ne foglalkozzál , mert egy faszkalap , akinek köze nincs ehez a topikhoz .
Nekem volt a gsr-emen gyári nagy plexi , csúnya volt tőle nagyon , de volt szélvédelme , amikor leszedtem róla kicsit cibálta a szél a fejemet , de nem vészes .
Van egy ilyen a garázsban.
Olcsóért tied.
Nekem a gyári állapot a 186 centihez.... a sisak plexi és csak a ruhám két válla volt bogaras.... máshol nem
Szia Gini !
Laci vagyok és remélem nem sokáig leszek itt idegen.
Nem a nagyot szeretném rátenni hanem valami közepes megoldást, de lehet hogy leteszek róla mert itt már nagyon lehúzták
Gyere én segítek neked , ne halgass ezekre a kis buzikra !
Leginkább a Ginára ne , mert nincs is GSR-e .
A zoli10 vagy 25-el , pedig abszolút ne foglalkozzál , mert egy faszkalap , akinek köze nincs ehez a topikhoz .
Nekem volt a gsr-emen gyári nagy plexi , csúnya volt tőle nagyon , de volt szélvédelme , amikor leszedtem róla kicsit cibálta a szél a fejemet , de nem vészes .