Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd holnap ha összefutunk, átülsz, megnézed milyen
Most is tanultam ! Köszi!
Mentem a jó útvonalakat kezdőként jó tudni merre érdemes menni
Pedig megy..............bár nekem.Ésmég azis zokog.
6., 50, gyári áttétellel ? ÁÁÁÁÁ még az én eggyel kisebb első lánckeremmel se
Na jó 6.-ban, de előtte is mentem már ilyen úton 6.-ban éreztem a különbséget
Hát jó lenne még elmenni idén, már csak azért is, hogy dobjak két puszit az orcádra
Ehun van E
van még rá esély, h idén összefussunk ott, Én nagyon készülök
egyébként nálam is 2/A, Zirc és Márta a sorrend Bászkábisztrica /577/ is
Ausztriában is mentünk hasonlón, kicsi,szűk,néhol beláthatatlan, de a tudat, hogy tükörsima az út, és sehol kavics, hát az pótolhatatlan, nagyon jó volt
Bár most mentem Gmünd felé egy olyasmin mint a lillafüredi csak az tényleg kavics nélküli volt.
Igen, éppcsak
50-el, de hanyasban ?
Stelvio csak hangyafasznyit jobb a Lillafüredinél.
Ez igaz Lillafüredtől már jól viselkedett, lehet hogy én voltam paranoiás de én úgy éreztem Felsőtárkánynál hogy gyengébb és nem tudtam a gázt tartani 50-el, olyan volt néha mint ha visszaengedném és rá kellett húzni kicsit, a kanyargós részen nem jött ki mert nem egyenletes volt a gáz. Sőt mint telefonba mondtam gyengébbnek is tűnt.
Előbb a motor legyen rendben
Nekem tervben van az idén, bár nem tudom az időjárás és a szabadidő mennyire lesz kegyes hogy még eljussak .
Nekünk Stratená-ban volt a szállásunk és onnan mentünk fel a Tátrába.
Több évig jártam autóval Egerbe munka miatt, sokszor a hegyi úton mentünk, akkor is nagyon tetszett autóval és most is motorral. Féltem a kavicsoktól, de tized annyi sem volt a kanyarokba mint amire számítottam, szerintem most nagyon tiszta az út, és az állapota is egészen jó. De én még csak kezdő vagyok nem tudom mi a sok és mi a kevés. Volt 1-2 becsapós kanyar kavicsokkal az biztos, de az én csiga tempómba nem volt veszélyes.
Viszont hogy még a Mátrába nem voltam az idén, az szégyen....
..én csak a Stelvio-ra mentem fel...
Az idén voltam a Tátrában, ami relatíve közel van, igaz én még akkor autót vezettem. Motorosokat kísértem egy 4 napos kirándulásra, na az az útvonal az űber fasza, abban minden van! Mondanom sem kell ott lettem megfertőzve :)
Hát ismerni én is ismerem, de 365 kanyart megjegyezni lehetetlen, szűk, helyenként beláthatatlan, sok a kavicsátfolyás az erdőből, felhordják a murvát a kanyarlevágó autósok, néha szembe jönnek a te sávodban kanyarba, stb,...brrr, nemtudom miért de nekem nem megy annyira... Szépnek szép, laza túrázósba én is át tekergek rajta, de ha tehetem megkerülöm inkább... A Bükkszenti elágazóig megy, azt szeretem, odaáig simán megjegyeztem a kanyarokat, tempós is, szélesebb kicsit, be is látni, tiszta, lehet csapni neki
Én hála istennek itt lakom, sőt nem messze gyerekeskedtem ismerem az utat. Nagyon szép a táj , jó a levegő és motorral eszméletlen jó menni itt. Nagyon sok motoros volt az úton, de nekem kezdőnek is nagy élmény volt. Bár én még "csiga" tempóban megyek de élveztem minden kanyart!