Ausztriában is mentünk hasonlón, kicsi,szűk,néhol beláthatatlan, de a tudat, hogy tükörsima az út, és sehol kavics, hát az pótolhatatlan, nagyon jó volt
Ez igaz Lillafüredtől már jól viselkedett, lehet hogy én voltam paranoiás de én úgy éreztem Felsőtárkánynál hogy gyengébb és nem tudtam a gázt tartani 50-el, olyan volt néha mint ha visszaengedném és rá kellett húzni kicsit, a kanyargós részen nem jött ki mert nem egyenletes volt a gáz. Sőt mint telefonba mondtam gyengébbnek is tűnt.
Több évig jártam autóval Egerbe munka miatt, sokszor a hegyi úton mentünk, akkor is nagyon tetszett autóval és most is motorral. Féltem a kavicsoktól, de tized annyi sem volt a kanyarokba mint amire számítottam, szerintem most nagyon tiszta az út, és az állapota is egészen jó. De én még csak kezdő vagyok nem tudom mi a sok és mi a kevés. Volt 1-2 becsapós kanyar kavicsokkal az biztos, de az én csiga tempómba nem volt veszélyes.
Az idén voltam a Tátrában, ami relatíve közel van, igaz én még akkor autót vezettem. Motorosokat kísértem egy 4 napos kirándulásra, na az az útvonal az űber fasza, abban minden van! Mondanom sem kell ott lettem megfertőzve :)
Hát ismerni én is ismerem, de 365 kanyart megjegyezni lehetetlen, szűk, helyenként beláthatatlan, sok a kavicsátfolyás az erdőből, felhordják a murvát a kanyarlevágó autósok, néha szembe jönnek a te sávodban kanyarba, stb,...brrr, nemtudom miért de nekem nem megy annyira... Szépnek szép, laza túrázósba én is át tekergek rajta, de ha tehetem megkerülöm inkább... A Bükkszenti elágazóig megy, azt szeretem, odaáig simán megjegyeztem a kanyarokat, tempós is, szélesebb kicsit, be is látni, tiszta, lehet csapni neki
Én hála istennek itt lakom, sőt nem messze gyerekeskedtem ismerem az utat. Nagyon szép a táj , jó a levegő és motorral eszméletlen jó menni itt. Nagyon sok motoros volt az úton, de nekem kezdőnek is nagy élmény volt. Bár én még "csiga" tempóban megyek de élveztem minden kanyart!
egyébként nálam is 2/A, Zirc és Márta a sorrend Bászkábisztrica /577/ is