Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jaja, csörögj nyugodtan Ma is lenyomtam egy Miskolc-Szilvásvárad-Eger-Miskolc kört, holnap meg elvileg jön a 30ezres revízió
Nagyon köszi ez így tökéletes, e héten már nem jó mert meló, sörfesztivál, meg vidéki rokonlátogatás de jövőhéten jó lenne valamikor hétfő kivételével. Keresselek telefonon hétfőn ?
Ja, ha gondolod, a számom: húsz 4harmincöt 15nullanégy
A találkozó a legjobb, mehetek is vele egy kört, ha gondolod. Nekem most volt a lánc csere 28e-nél, de az Olasz brigád megmondja, hogy már éppencsak hazaértem vele Úgyhogy nem érdemes húzni, csak kockáztatsz, ha van rá keret, akkor csere, arra is tudok embert
Nagyon köszi! Kb ezekre gondoltam én is, kicsi szelephangot hallok de nem vészes, illetve egyenletes fordulaton érzek egy kis egyenletlen járást (pici rángatást) ami valószínű a lánc miatt lehet azért mert nem egyenletesen van megnyúlva és elég trutyis is, állítólag még nem volt cserélve, így ezt is cserélni kellene :(
Persze ne nagy rángásra gondolj, ha gázt azok azonnal elmúlik amíg gyorsul a motor.
Nos hol és ki lenne az a szaki? Vagy esetleg egyszer találkozhatnánk :)
Szia!
Gyertyák, olaj/szűrő,levegőszűrő, meg elvileg szelephézag ellenőrzés. Utóbbit most csinálták meg, de én a 30ezresre hagytam. És szerelőt is tudok neked, nem spec suzukis, de együtt szoktuk csinálni az enyémet, meg én is szétszedtem már párszor, tudom mi hol van
Sziasztok!

Érdekelne hogy a 24.000Km es szerviz mit takar? Bár még csak 22.000 van a gépben hamar bele fog szaladni az a kicsi. Miskolci vagyok itt a környéken nem tudok spec Suzukis szakit. Az igazság az hogy szeretném átnézetni rendesen . Tudtok ajánlani valakit itt ebben a régióban?
Sziasztok. egy kérdés ismét. xenon trafóját hova érdemes rakni? első bal oldali index alá jó? válaszotokat előre is köszi!
Még az a szerencse hogy nekem tetszik!
Húú ez bazi csúnya
Öreg hiba :)
ezt
Ő éppen (most is) nyaral , bár szerintem faj a szíve, hogy nem tudja koptatni a csizmajat. Motort nem vitte magával a motoros paradicsomba.
meg a Yikess
Talán ezekre a képekre megjelenik Tybee bácsi is!
Közel 6 éve.....
Ez volt a GSR Klán. Sajnos már többen nem lehetnek velünk.
és ez
én nem tudom megnézni
ja hogy eladtad a kutyulit....
én nem ismertelek fel
de remélem legalább annyi örömet okoz
az új gazdijának is mint nekem
Aztán egyszer majd folyt.köv.
Mifélét?
Miaf....?
Arra nem sajnáltam. Plexire sam sajnáltam, meg is rendeltem már.
Szia Abdul!

Én nem is vagyok -azon- a csoportképen.
Nem váltam meg a GSR-emtől.....csak az ép alkatrészeitől, nekem másképp alakult.
Ennek ellenére (és a sérüléseim ellenére) motorozom, csak pályán ..... és nem GSR-el.